Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie gaz LPG do auta montować ? |
Wszędzie tylko nie w Jarnutach ! Gość z Jarnut to dobry krętacz. - nie dotrzymuje terminów, jak nowy przychodzi to bierze od razu, wiedząc że nie ma czasu, jak auto do poprawki to wymyśla terminy za miesiąc - jak klient przychodzi to zachowuje się jak król, jak się nie płaszczysz to won - części które sprzedaje są 100% droższe niż normalnie w sklepie - prowadząc instalacje przykręcił przewody do podwozia na blachowkręty tak że wystawały po 2 cm. przez dywaniki w podłodze - przełącznik benzyna gaz przykleił w desce na jakiś klej, ale to nic, dookoła przełącznika umazana jest deska klejem - przy montażu butli pod autem trzeba było wyciąć jedną belkę pod podłogą bagażnika, nie to wycinał tylko wyrwał, w miejscu zgrzewów powstało 8 dziur na pol cm. - jak coś zepsuje to zwala na to że było stare albo popsute, bez uzgodnienia montuje swoje części (tanie4 zamiennik z marżą po 100-200%) Podsumowując: to zwykły rolnik któremu się powołania pomyliły. Nie dość że wali klientów to jeszcze państwo, brak faktury / paragonu to norma, a przy zakładaniu gazu (gdzie faktura jest obowiązkowa) to dla osób prywatnych zaniża jej wartość o kilka stów...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie gaz LPG do auta montować ? |
co ty nie powiesz - rozpłacz się chłopczyku, dałeś się zrobić w trąbę i teraz się żalisz? jakie to smutne napewno wszyscy ci współczują ;( biedactwo...
|
|
Heh to ci gratka rolnik rolnika pod widły bierze.Tego nawet w Kabaretach nie było. Jak autor kumaty to powinien się dobrze zakręcić ,jak nie to nic tu nie pomożemy. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Panie autorze pietrucha czy jak tam ci,a do jakiego auta zakładałeś gazzzz? może to rudy 102 podziurawiony .... elllooo
|
|
Tylny napęd jest jak seks, po co jeździć na ręcznym jeśli można dać w pi.... elllooo
|
|
Prokop: pole u niego obrabialeś czy może jesteś jakimś smoluchem u niego zatrudnionym ? a może sam wielki SZU z Jarnut jesteś ?
|
|
Nie, ale jesli piszesz to napisz jaki samochód co jak?A nie takie słowa na wiatr rzucane,jeszcze i z komórki piszesz!!!Jesli jestes konkurencją to bądz zdrową konkurencją elllooo
|
|
Czytałem kiedyś na forum, że ten gazownik ma pojęcie o instalacjach gazowych. Dużo osób go chwaliło. Czyżby ten post założyła konkurencja? www.4lomza.pl
|
|
Czekaj czekaj, PITRUCHA,CZYTAJĄC TWOJE WYPOCINY WNIOSKUJĘ ŻE MIAŁEŚ KILKA SAMOCHODÓW TAM ROBIONYCH ALBO JESTES KSIĘDZEM I WIESZ TO ZE SPOWIEDZI TWOICH NIBY WIERNYCH KLIENTÓW.... lepsza pierwsza niż pierwsza lepsza elllooo
|
|
"Obecnie prokuratura nakazała policji odnalezienie autora wypowiedzi wpisanej na forum. – Taka możliwość ustalenia komputera, z którego został dokonany wpis istnieje, tym samym można ustalić jego autora – podkreśla prokurator" powyżej przytaczam fragment artykułu z Gazety Współczesnej. Proszę pamiętać - zwracam sie do autora tematu - że za tego typu obelgi i kłamstwa można gorzko zapłakać.... Osobiście tego dopilnuję. ( a słyszał Pan o pierwszej zasadze zdrowej konkurencji? BRZMI ONA - KONKURENCJI SIE NIE OCZERNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
|
|
Prokop: ksiądz z piątnicy jestem, owieczki na spowiedzmi mi o tym powiedziały Mózgujesz pewnie które to auto i sam nie możesz uwieżyć że tak dużo w jednym zrąbałeś ? Z konkurencją dajcie se spokój, chyba że sami na nią piszecie :) A majster jarnutowski jest w tym dobry, klientom lubi się zwierzać co który inny warsztat komuś popsuł, a jak on wspaniale naprawia (a naprawić często umie, tylko brak tam trochę kultury technicznej i uczciwości)
|
|
Polecam pana na senatorskiej
|
|
To zadam ci pietrucha proste pytanie, czemu zmieniasz adresy ip, to era to orange lbo jakis zagraniczny serwer poco?Niezbyt dobże ci wróże oj nie....."HAKER"hehe na dołku w pleya może dadzą ci pograc?Gagagagaga
|
|
a którego ???wpadł jakis w oko ??:) ludzie czemu wy sobie to robicie ,jeden drugiemu oko by wyjał bez mrugniecia okiem :)
|
|
pietrucha tak patrzę na CIEBIE to albo Ty albo Twój ,,stary,,-tatuś to pobierał fakultety w Moskwie,bo ty się nadajesz na konfidenta.Publicznie donosisz do urzędu skarbowego i innych służb.Tylko po wszystkim nie rób scen i się nie powieś bo oskarzałes niewinnych.niech zgadnę to jest was 2 albo 3 kolesi [konkurencja i przyjaciele]co już posucha w interesie przeciągi itp nie będę sie zniżał do Twojego poziomu - a musialbym to zrobić, zeby Ci powiedzieć , co o Tobie myślę..... Każdy posiadacz auta ma prawo wyboru mechanika. Ty również ten wybór posiadasz,[jeśli nie jesteś konkurencją ]więc albo odwaz się powiedzieć mi to prosto w oczy albo skończ bo ludzie, którzy to czytają POTRAFIA MYŚLEĆ - NIE POMYSLAŁEŚ O TYM,ŻE TO JAK PISZESZ I TO JAK CHCESZ KOGOŚ ZGNOIĆ - ŚWIADCZY PRZEDE WSZYSTKIM O TOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Forum jest po to aby ludzie mogli wymieniac między soba informacje. Śledzę wpisy forumowiczów i wiem, ze są ludzie niezadowoleni z mojej pracy. TAK BYWA. ale dlaczego WAS nie widzę? Ty widzę - utopiłbyś mnie najchętniej w łyżce wody - no i troche się w tej nienawiści rozpędziłeś. Piszę tu żeby Cię poinformować że nie zostawię tej sprawy bez wyjasnienia. Zbyt wiele lat pracowałem na to co mam, co umiem i nie pozwolę aby ktoś w tak podły sposób probowal to zniszczyć.
|
|
i bardzo dobrze, za takie świństwo nie ma co darować, a niech nie czuje się bezkarny, bo w sieci jesteś anonimowy tylko do czasu
|
|
http://urlik.pl/wiadomoscikraj/ El cóndor pasa
|
|
CZEGO SIĘ BOISZ ? PO CO CIĄGLE ZMIENIASZ SIEĆ? Autor: romek_pietrucha (---.viol8r.org) Data: 30-11-09 01:49 Autor: romek_pietrucha (---.lab.os3.nl) Data: 29-11-09 20:47 Autor: romek_pietrucha (---.52.62.92.nienschanz.ru) Data: 29-11-09 18:49 i jeszcze inne IP przy innych wypowiedziach na forum, np: ---.org.all.de; ----.onlinemartin.org Jesteś godzien zaintersowania....... Bardzo bym chciał dowiedzieć się kim jesteś.... A właściwie upewnić. Swoją drogą mam nadzieję, że Pan Andrzej tego Ci nie daruje. I będziesz musiał mu kiedys spojrzeć w twarz. PEWNIE NIE TYLKO TY. To będzie najlepsza zapłata za to co piszesz.
|
|
Bardzo dobrze i dość tanio w Siedlcach
|
|
u Kubusia w Piątnicy
|