czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
koszt wesela

witam wszystkich chcialabym sie dowiedziec ile jest za osobe w karczmie pod topolami w konopkach na tej duzej sali wesele na ok 250 os

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: koszt wesela

Ja rezerwowałam w styczniu sale na sierpień przyszłego roku i cena za osobę wynosi 120 zł z tym, że na umowie jest zapisek, iż cena może pójść w górę o około 10%. Tak więc myślę, że na przyszły rok cena może wynieść około 130 zł.

Bywało ~120zł/os.

Najprościej to samej się dowiedzieć dzwoniąc chociażby do nich. Wtedy możesz negocjować ceny w zależności od menu, rezerwacji pokoi, ilości gości etc.

tel.: +48 86 219 04 12
e-mail: topole@poczta.fm

ile mniej wiecej trzeba czekac tam na sale?

2 lata ;)

Monis a ktora ty rezerwowalas sale?

:-)

NIE CHCĘ CIEBIE STRASZYĆ ALE 'PODTOPOLAMI' WESELE ODRADZAM!! W TYM ROKU BYLEM TAM AŻ NA 10 TAKICH IMPRACH I SŁOWO DAJ ŻARCIE CORAZ GORSZE!!!! PO OSTATNIM TO OPRÓCZ KACA PO JAKIEJŚ SIAROWATEJ WÓDCE MIAŁEM ROZSTRÓJ ŻOŁĄDKA I NIESTRAWNOŚĆ! KRZYŚ CHYBA UWAZA ŻE JAK MA DOBRĄ MARKĘ TO JUŻ W KULKI MOŻE LECIEĆ!!!

beauty lashes ja zarezerwowałam sale z kominkiem. Na sale trzeba czekać około 2 lat, jeśli chcesz miesiące takie jak czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesień. Najlepiej zadzwoń i dowiedz się wszystkiego.

wiesz wodke to nie oni kupuja tylko rodzice mlodych a na jedzenie tam nie narzekam kiedys tam pracowalam z 2lata temu i jedzenie bylo w porzadku moi znajomi tez mieli nie dawno wesela tam i byli zadowoleni z jedzonka
menu wybiera sie indywidualnie mozna zaznaczyc wszystko w umowie dzownilam juz do nich i maja nawet zajete lato 2011 :) hehe ale jakos sobie poradzimy w ciagu tyg jest nie tylko sobota ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org