Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezent dla chlopaka |
cześć wszystkim ! mam pytanie: co można kupić chłopakowi ( partnerowi, nie koledze) na prezent oprócz perfum ?;p cos ciekawego.... bo nie mam pomysłu... pomożecie? tylko bez głupich komentarzy prosze. :) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezent dla chlopaka |
Najlepiej infiniti .
|
|
może lodzik
|
|
fanka bocianka- jesli ty takie prezenty dajesz dla chłopaka to gratuluje poszanowania dla swojej osoby
|
|
dla niektórych lodzik to jakieś totalne ześwirowanie, jak już to klasycznie przy zgaszonym swietle... a może chodziło o lodzika na patyku...? sam nie wiem
|
|
widze ze mimo iz te forum stworzone jest do rozmów to nikt tu nie potrafi rozmawiac nie pozdrawiam
|
|
no kurde, miałam na myśli taki tort lodowy w pudełku z biedronki, a wam tylko jedno w głowie.
|
|
np.: bransoletkę zegarek portfel koszulę
|
|
ja zamowilam na allegro bombonierke z czekoladkami. wysylasz do nich zdjecie (swoje, wasze razem itp) i oni kazda czekoladke takimi fajnymi folijkami zawijaja. rewelacja! efekt tez fajny hehe i mile zaskoczenie ;) trzeba tylko aukcji poszukac
|
|
może skieruj to pytanie glownie do mezczyzn, co oni by chcieli dostac. PzDr. xD
|
|
http://www.allegro.pl/item808812182_czekoladki_z_twoim_foto_w_bombonierce_12_czek.html http://www.allegro.pl/item808815635_czekoladki_z_twoim_zdjeciem_80_sztuk_certyfikat.html
|
|
Piękny i modny krawat
|
|
franio krawat do dresow?
|
|
fajny T-shirt, płytę z muzyką którą lubi, albo możesz sama nagrać piosenki, które kojarzą Ci się z fajnymi momentami, :) czapka, szalik, żeby nie marzł, ;) bluza, porządny pasek, portfel... poprostu coś co mu się przyda, wtedy powinien być zadowolony :) "Anything is possible if you just believe."
|
|
W pupę?
|
|
Skórzany portfel, bo jest rzeczą prywatną i zwykle bardzo długo pozostaje w użytkowaniu, jak i na pamiątkę, nawet wówczas gdy już i Wy zmienicie sobie partnerów :)
|
|
Autor: małpa@ (---.elomza.pl) fanka bocianka- jesli ty takie prezenty dajesz dla chłopaka to gratuluje poszanowania dla swojej osoby dzieciak jestes. kiedys zrozumiesz. na razie kup mu misia. dla dzieci wystarczy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Dziewczyna zapytała kulturalnie,mało takich odpowiedzi.Mi kiedyś kobieta upiekła takie małe babeczki,na każdej z nich była jedna litera napisana jakimś słodkim kremem,k o c h a m C i ę..z tego ułozony wyraz,zamurowało mnie..słodkie dosłownie i w przenośni :) Polecam też Wasze wspólne zdjęcie w dużej antyramie..na ścianę.Wysil troszkę wyobraźnie,jest duuuużo możliwości:) Pozdrawiam
|
|
płytę z muzyką którą lubi, albo możesz sama nagrać piosenki, które kojarzą Ci się z fajnymi momentami, :) " oj magnolka heheh tutaj bym nie ryzykowała głosu to ja nie mam ;D dzieki za odpowiedzi są ciekawe i napewno z nich skorzystam
|
|
browara mu kup,na pewno to doceni, kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
skórzany karton prezerwatyw z twoim wizerunkiem
|
|
a w jakim wieku ten chlopak ?
|
|
19
|
|
Kup sobie sexi bieliznę i bitą śmietanę to oboje skorzystacie. Ty będziesz miała w końcu nową bieliznę a chopek ją potestuje czy czasami problemów nie sprawia przy zdejmowaniu.
|
|
ugryź go w dupe
|
|
Może jakiś album z Waszymi zdjęciami? najlepiej jakbyś sama go wykonała albo włożyła jakiś wkład w jego przygotowanie :) będzie mile zaskoczony. Na pewno też się ucieszy jak coś dla niego ugotujesz albo upieczesz jakieś ciasto, jeśli oczywiście potrafisz ;) u mnie to się sprawdza. Ale jeśli Ci chodzi o prezenty kupione to np ja kupiłam swojemu ukochanemu kubek z romantycznym napisem, nie pamiętam już co to było, ale był zaskoczony i do tego t-shirt sportowy, z takich jakie najbardziej lubi nosić.
|
|
Aha wszystko zależy od tego jaki okres czasu ze sobą jesteście... życzę powodzenia :)
|
|
Zrob mu jego ulubione żarcie kup kwiaty i moze hot wheelsa lub klocki lego Wszystko zależy jaki masz budżet Jeśli masz jednak możliwość podarowania czegoś z wyższej półki, polecam zastanowić sie nad zamówieniem zegarka: https://westwatches.pl/pl/zegarki-meskie Na stronie sklepu z zegarkami widziałam ostatnio spore zniżki na wiele modeli.
|
|
|
|
|