piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
xbox 360

gdzie można przerobić tę konsolę z napędem lite-on. moje gg 10037905 proszę pisać nawet jeśli będę niedostępny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: xbox 360

ja sam przerabialem sobie;)

odezwij sie do mnie na gg 10037905

Nie przerabiaj bo cię zbanują.I wtedy stracisz gwarancję.

zbanują jeżeli będziesz grał w sieci na grach przed premierowych, osobiście gram w sieci już dwa lata i bez bana, osobiście również nie znam osoby która bu go dostała, wystarszy troszkie poczytać jak grać by nie zbanowali

Ja też gram po sieci narazie bana nie ma , ale kumpel , który jechał na orginałach przez 1,5 roku przerobił xboxa pod koniec wakacji a teraz(wczoraj) BAN!

to konsole na Allegro i do sklepu po nową, duża szansa jest na bana w przypadku gdy mamy extrem 1,5 - 1,51 i gramy w gry przerobione z WAVE4 na WAVE3, najlepiej przerobić na extrem <1,6

Takie są konsekwencje grania przez XBL na piratach...

nie chce zakładać nowego tematu. Chce zapytac czy mógłbym przegrać od kogoś kilka gier bo zakupiłem Xtractora i sam sobie przerobiłem tylko że nie mam gierek bo net u mnie wolno chodzi i długo się sciąga.

A ja dodam od siebie że jest akcja Microsoftu na banowanie i chłopaki się tak nie cieszcie bo ma potrwać do końca grudnia więc jeszcze się możecie załapać i nawet Ex 1.61 i paczowanie gier nie pomoże bo banują napędy hehe , a o grach pirackich na forum raczej nikt nie będzie z tobą rozmwaiał bo wiesz co może grozić za to

nie ma nic lepszego jak granie na ogryginalach :D
nie ma nic gorszego jak wydawanie na oryginalne gry 200/350zl

:D

no i stało się dzisiaj mnie zbanowali, trzeba kupić nową konsole

i dobrze Ci tak Złodzieju

tak naprawde to nie jestem zły i tak miałem kupić nową konsole teraz jest idealny powód, licząc wszystkie za i przeciw to i tak jestem kilka tysięcy to przodu :-)

zapomniałeś dodać,że jesteś kilka KRADZIONYCH tysięcy do przodu,pozostaje tylko nadzieja,że kupisz nową konsolę i nie będziesz już kradł,btw prawdziwy gracz nie piraci

oczywiście że kupię nową konsole i natychmiast ją przerobie tak jak tą obecnie posiadaną, co do złodziejstwa to jestem pewien że napewno posiadasz pobrane z sieci mp3, filmy i inne programy za które nie płaciłeś i jakoś z tym żyjesz

Nie mówimy teraz o mp3 czy filmach,oczywiście nie powiem,że na swoim komputerze nie mam ani jednej pobranej rzeczy z internetu,za która nie zapłaciłem,ale ja przynajmniej robię coś w tym kierunku aby tego było jak najmniej :] ,a ty przyznajesz się,że kupisz następną konsolę i też ją przerobisz.O skutkach "ściągania'' gier chyba nie muszę Ci przypominać?No ale zobaczę co odpiszesz może wyniknie z tego ciekawa dyskusja.

Przerobie z jednego względu, jest mi szkoda wydać na gre +- 200pln, skączyć ją w tydzień i gonić do sklepu po coś nowego, za te pieniądze wole kupić orginalne cd lub wypożyczyć dvd, jest dużo gier które nudzą sie po kilku godzinach np. Assasin’s Creed, najbardziej z tego bana to szkoda konta na XBL Gold wykupionego na 12-mcy

Tylko zauważ iż kupioną grę możesz odsprzedać komuś innemu i kasa Ci się zwraca oczywiście ze stratą,ale nie jest ona duża w przypadku gier na "tydzień"

można i tak, reasumując ta dyskusja nie ma głębszego sensu bo każdy będzie stał przy swoim, jedyny plus jest taki ze allegro zostanie zasypane zbanowanymi konsolami na całym livie ma się posypać milion banów, niestety dopiero dzisiaj posypały się ostrzeżenia w necie i oficjalna informacja od Microsoft

racja,ale mam nadzieję ,że kiedyś się "nawrócisz" i przestaniesz piracić

Witam mam problem ściągnełem PES10 wersję all star.Nagrywanie przeszło gładko płytka się nagrała dodam że nagrywałem programem ImgBurn prędkością 2,4X na płytce Verbatinium. Po włożeniu płytki do konsoli xbox 360 widzi mi ta płytę jako DVD-VIDEO a nie jako grę ? Piszę Uruchom DVD zamiast uruchom grę.Kiedy włączę uruchom DVD to wskakuje mi tapeta XBOX 360 ????
Jeśli chodzi o kwestie nagrywania to jest poprawna przed nagraniem PES10 nagrałem ojca chrzestnego II gierka chodzi nienagannie na konsoli wiec dziwie się że PES10 mi nie chodzi a jest tak samo nagrywane.Proszę o Pomoc numer gg 7499762 proszę pisać nawet jak nie będe dostępny

masz stary i-extrem, trzeba wgrać nowy 1,61, lub przerobić gre na wave3

A może wież kto takie coś wgrywa i jaki to koszt jak mi w tym pomóg to był bym bardzo wdzięczny

Do VIP 1 a może posiadasz pes2010 to jakoś zawsze byśmy sie dogadali za kopie płytki ????

Jest jedna zasada,jeśli nie stać Cię na gry oryginalne to nie kupuj konsoli PIRACIE !
Pewnie jak kupisz sobie samochód to też będziesz kradł benzynę od innych bo po co masz wydawać hajs skoro za 50zł zrobisz "60" km po mieście,jak zaraz znowu będzie trzeba tankować,akcja MS zbiera żniwa wiadomo ze zbanowali już milion konsol i to nie koniec,od nowego miesiąca rusza znowu...

Wal się na ryj ruro ****** kondonie ********** nie wpierdalaj sie w nieswoje sprawy suczy łbie !!!!!!!!!!

nie posiadam PES..10, przerobienie knsoli w Help GSM na Legionów

ok dzięki

poszukuję gier na xbox 360kontakt gg 10037905 . ja mam sprzet do przerabiania kupiłem bo nie mogłem znalesc nikogo kto to zrobi, a pozatym jak wyjdzie nowa wersja firmware to trzeba placic jeszcze raz .

Kupcie sobie PS3 :)

By odpalic Najnowsze gry z Wave 4.
1.Wymagany Ixtreme 1.61 jest dostepny tylko dla nepedow Samsung i Benq.
2.Active Iso - plyta bootujca.
3.Przerobienie obrazu z wave 4 na wave 3.

Jezeli ktos ma przerobiana konsole i nagral sobie jakas nowa gre i po wlozeniu dysku do napedu wyskakuje Uruchom DVD to gra raczej jest sprawna tylko trzeba nowszy Ixtreme 1.61.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org