Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedszkole nr 10 |
Witam. Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną swoją opinia na temat przedszkola nr 10?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedszkole nr 10 |
rowniez czekam na opinie o tym przedszkolu gdyz moje dziecko chodzi do niego od miesiaca a ja mam mieszane odczucia.
|
|
i tak przedszkola nie zmienisz. wole blacklabel jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
A na jakiej ono ulicy?
|
|
chodzi o te na ks.Anny?
|
|
redlabel a dlaczego masz wątpliwości?? Bo ja właśnie zastanawiałem się czy nie posłać dziecko to tegoż właśnie przedszkola, ale jeśli jest coś negatywnego o tym przedszkolu to bardzo proszę podziel się.
|
|
Do maniex - to te na ks.Anny?? Bo ja tez prowadzałam tam dziecko, ale jeszcze chcę sie na 100% upewnić czy to te..zanim cokolwiek napiszę. Numery przedszkoli nic mi nie mówią, dobrze jest dodać jeszcze ulice na którym się ono znajduje :)
|
|
tak, to te na ks.Anny.
|
|
A, to ja tez prowadzałam tam dziecko..Zależy do jakiej pani sie trafi. Ja akurat trafiłam na taką wysoką, z niedługimi włosami za ucho,pomalowanymi na ciemny rudy, oczy piwne..Jak moje dziecko za każdym razem ją widziało to dostawało histerii na jej widok, trzymało mnie kurczowo za nogę i nie pozwalało iść do pracy..Jak wchodziliśmy do sali to ona siedziała jak "matrona" za biurkiem i nawet nie zachęciła do wejścia a my stalismy jak nieproszeni goście..zostawiałam tak przestraszone dziecko, obgryzające paznokcie - tak jak je wprowadziłam przy drzwiach i sama z ciężkim sercem szłam do pracy.. Raz wróciłam się na chwilę, bo czegoś zapomniałam, to akurat wyżej wspomniana pani "wytrząchiwała się" nad małą dziewczynką, żeby przy niej nie skakała tylko odeszła sobie dalej.. Wcześniej prowadzałam dziecko do przedszkola nr 5 na ul. Sikorskiego. Tam od razu jak wchodziliśmy, to pani witała je zawsze uśmiechem, brała za rączkę i prowadziła do grupy. Naprawdę przemiła atmosfera.. Poźniej zaczeło chodzić właśnie do 10, bo było mi bliżej.. i to był błąd. Dziecko tak sie zraziło że do dnia dzisiejszego siedzi raz z babcią, raz z ciocią i jest szczęsliwe a o przedszkolu nie chce nawet słyszeć..
|
|
A dyrektorka pobija na głowę wszystkich dla tej kobiety to tylko kasa się liczy a dzieci są bo muszą byc. Jeszcze kiedyś przedszkole miało dobra renome natomiast na dzień dzisiejszy od 1-10 dał bym 3. Te 3 za miłe sprzątaczki:)
|
|
I co redrabel, jak tam odczucia? Zmieniły sie czy pozostały takie same?
|
|
polecam wam przedszkole nr 14 na kołłątaja.naprawde miła atmosfera.a na ks.a nny to sama rozmowa z dyrekcja nie zrobila na mnie dobrego wrazenia.mam corke w wieku 6 lat.obowiazkiem przedszkola jest ja przyjac mimo braku miejsc ale gdzie tam.nawet nie chcieli tego sluchac tlumaczac sie sytuacja.takze poslalam w koncu dziecko na kołłątaja i tam mimo braku miejsca przyjeli ja gdyz takie sa przepisy.a wychowawczynie sa mile i przyjazne dziecku. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
do green: tak, przedszkole nr 10 to to na ks. anny, więc bardzo proszę o opinie :-)
|
|
wczesniej dziecko chodzilo do 1 byłam zachwycona. do 10 zapisałam je bo tutaj jest bliżej. panie nauczycielki kiedy sie nie wejde do sali siedza za biurkiem, zero zachęcania dziecka do czekokolwiek, nie ucza ich żadnych zabaw, piosenek, nigdy nie zauwazyłam a bardzo czesto sie to zdarza ze dziecko płacze a panie nawet nie próbuja jego uspokoic,kolejna sprawa która doprowadza mnie do szału to sprzatanie z reguły odkurzanie kiedy dzieci sa w sali, siedza sobie wtedy katem przy dzwiach a panie zawzięcie sprzataja, jest jeszce wiele spraw które mogłabym zarzucic paniom z tego przedszkola, niestety na ta chwile nie mam czasu zeby o wszystkim napisac. powiem krtko jesli masz mozliwośc zapisz dziecko do innego ja bardzo zaluke swojej decyzji, lepiej dowozic dziecko na drugi koniec miasta niz codziennoe wysłuchiwać ze ono nie chce do nowego przedszkola tylko do starego
|
|
Do maniex - już wyżej wyraziłam swoją opinię :) Do redlabel - moje dziecko tak się zraziło ze do żadnego przedszkola teraz nie chce chodzić..a już nie długo zerówka..i to obowiązkowa..:(
|
|
Czy ma ktoś aktualne opinie na temat tego przedszkola? Czy naprawdę jest tam tak źle? Może była jakaś zmiana kadry? ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
MOje dziecko chodzi do tego przedszkola. Trochę pozytywnych stron jak i negatywnych. ogólnie jest ok ale bez rewelacji ;) Każdy człowiek posiada własną filozofię, która dla innego nic nie znaczy.
|
|
to nie przedszkole jest zle tylko opiekunki moje dziecko tez chodzilo do 10 zero podejscia do dzieci nauczycielki malo sie ruznia od gestapo ....
|
|
nie wszystkich wkładajmy do jendego worka niektóre z pań są naprawde dobre ale taka prawda ze siedza sobie a dzieci się same bawią!! ciągle moje dziecko narzeka ze pani krzyczy,dzieci sie bija a panie nic nie widzą!nie polecam dobrze ze to ostatni rok
|
|
ja jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola moje dziecko chodzi tam drugi rok i bardzo chętnie zostaje
|
|
Moze w koncu szanowne panie nauczycielki po przeczytaniu tego cos zrozumieja ....
|
|
przypuszczam, że wątpię ;)
|
|
Ciekawe jakie są kryteria dostania się do tego przedszkola??
|
|
Z tego co wiem, to w pierwszej kolejności przyjmowane są dzieci, które w poprzednim roku do danego przedszkola uczęszczały, w dalszej kolejności rodzeństwo w/w dzieci, potem dzieci rodziców samotnie wychowujących, dzieci, których oboje rodziców pracuje i dzieci rodziców niepełnosprawnych. Może coś pokićkałam, ale to tak w ogólnym zarysie :)
|
|
Przedszkole nr. 10 za czasów pani dyrektor Haliny było jednym z najlepszych w Łomży. Panie były rewelacyjne - ukłony dla pani Wiesi i pani Iwonki. Dyrekcja się zmieniła, podejście do dziecka też i przedszkolanki. Czasem słyszę od znajomych, że to już nie to co kiedyś. Wcześniej Panie wkładały serce w wychowanie maluchów- ekipa była przednia. Teraz jak czytam wypowiedzi różnie bywa. Może poszukać innego i "stracić " kilka minut na dojazd do innego ale trzeba pamiętać, że robimy to wszystko dla dobra naszych skarbów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |