Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Atak na Czeczenki - to była zemsta? |
Słyszałem, że chłopak, który uderzył te panie był pobity przez Czeczenów. Za słaby był, żeby podskoczyć bandzie agresywnych bandytów, więc wyżył się na kobiecie. Dlaczego jak Czeczen bije Polaka to nazywa się to "drobnym nieporozumieniem kulturowym" a jak Polak uderzy Czeczena to jest to "bestialski atak na tle rasistowskim"? Czy nie ma już rzetelnych dziennikarzy? Dlaczego nikt nie pisze o agresywnych wyrostkach straszących spokojnych ludzi? I jeszcze taką kasę się płaci tym nierobom.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Atak na Czeczenki - to była zemsta? |
bo widzisz chodzi o to, aby tylko zrobić sensację
|
|
to pewnie byl adamosxxx :D innego de..la nie znam jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
oczywiscie ze niema obiektywnych dziennikarzy. tu jest cenzura
|
|
Ciekawe czemu koleś nie zgłosił faktu pobicia policji... a teraz czeczeńcy skopią wasze dupy, pewnie już ostrzą noże w hotelowych pokojach
|
|
Nie dotyczy- przez pomyłkę lub nie tobie tez sie moze oberwac ,wtedy chyba troszkę bys zmienił zdanie ?
|
|
http://demotywatory.pl/./207246/Muzulmanie Niech wracają do siebie.
|
|
ja wieczorami tvn24 oglądam
|
|
CandyGirl - sensacja byłaby większa, gdyby napisali prawdę "Kolejny rasistowski atak - Czeczen znów pobił Polaka" - czy taki tytuł nie brzmi bardziej wiarygodnie? A ten pobity przez Czeczenów może był hawudepowcem i dlatego nie zgłosił.
|
|
nie dotyczy slyszalem ze beda szli przez zawady przedm schowaj sie do szafy
|
|
a to ze ogladasz dzien i noc tvn to widac hehe bo jestes calkowicie omotany pewnie zauwazysz problem jak cie przekopia ale poczestuja nozem.
|
|
adamos - jak go skopią to on winą obarczy nietolerancyje społeczeństwo, zbyt niskie zasiłki i zacznie postulować, żeby dawać im nie 700 zł na głowę, tylko 1700, żeby budować im meczety, i maczety dawać, żeby mogli Chrześcijan i ateistów rąbać. Lewacy są jak zaraza - sami sobie szkodzą sprowadzając dzikusów.
|
|
pewnie tak by było to typ czlowieka ktorem jak sie pluje w twarz to mowi ze deszcz pada
|
|
Zobaczyłeś, że pakistańce ostrzą nożyczki? Coś ty pił chłopie? Chyba Cie Czeczeny swoją herbatką z baraniego łajna napoiły. http://nasza-klasa.pl/profile/17966854 ciekawy profil na NK
|
|
nie dotyczy to typowy idiota i reaguje absurdalnie poprosu brak mu argumentow gubi sie dziecko i wkleja zdj pakistanczykow hehe, tak to juz jest jak w temacie nie pasuje wspomniec o rydzyku czy mlaskaniu kaczynskiego prawda nie dotyczy?
|
|
Dziś nic nie wspominałem o doktorze Rydzyku
|
|
Hehe coraz weselej...........
|
|
W naszej kulturze ten atak powinien znaleźć potępienie. Nawet jeśli wcześniej spotkała go przykrość od czeczenów to takie prymitywne zachowanie naruszające zasady polskiej - europejskiej kultury nie powinno znaleźć żadnego usprawiedliwienia. To był jakiś buraczany prymityw, który powinien być odizolowany i zaprzegnięty do jakiejś roboty.
|
|
czeczenow zaprzegnij do roboty moze towarzyszu najpierw...skoro wladza nic nie robi z tym problemem to gosc wzial sprawy w swoje rece
|
|
No tak, tzn. uwazasz, ze prawidłowo wziąl sprawy w swoje ręce i zaczął bić kobiety. Czyżbyś pochwalał to i nawoływał do takich działań?
|
|
Wziąl sprawy w swoje ręcę ,jak nie chciał zgłaszać na policaj bo mu"honor"nie pozwalał to powinien wziąść kawał"Breszki"i przetrzepać z partyzanta jakiegoś pana a nie kobitkę nie upodabniajmy się do tych których............................bo to nas zgubi panie Adamosxx.
|
|
adamosxx wysyłałeś mnie kiedyś do Afryki, aby zobaczyć jak murzyni leją białych. Byłem tam, i wiesz, nie bili. No w Kamerunie białych nie chcą bić. Wyobraź sobie bandyci, nie biją. Ale mam lepszy myk, pojedź do Groznego (takie miejsce w Czeczenii, stolica chyba, i tam się przejdź w koszulce z napisem na niej pisanym cyrylicą - SWOBODNAJA CZECZENIJA) Jak przejdziesz w tej koszulce 200 m. to przyjadę do ciebie i postawię skrzynkę "wkus pabiedy" taka wóda. Bo będzie co smakować. Uczciwie powiem, nie masz szans. Widziałeś zgwałcone kobiety (dzieci, nastolatki), zabitych sąsiadów, ojca? ... Zapraszam do Groznego, do stolicy Czeczenii. Tam masz to na co dzień. Jedź, zobacz, a potem, znęcaj się nad nimi.
|
|
yes yes yes a kto umarł ten nie żyje
|
|
towarzysz nie wkladaj mi swoich perdul do ust hehe bo to ty swoimi bzdeytami nawołujesz do debilizmu. a co mial gosc zrobic jak policja sama sie ich boi?
|
|
ziomex musze cie zmartwic i twoja zryta retoryke a takze psychike nie przepadam za wodka, ps a co mnie to obchodzi co tam jest czy to polakow wina? ze za przygarniecie odplacaja sie bandytyzmem, CO MNIE TO OBCHODZI CZLOWIEKU?
|
|
ziomex - idź w koszulce z napisem: "Jestem patriotą" "Jestem Ateistą" Jestem Chrześcijaninem" na wesołą - wrócisz bez zębów włóż koszulkę "Precz z Islamem" - wrócisz bez głowy włóż normalną koszulkę, bez napisów - wrócisz bez portfela
|
|
ale zryte, adamosxx, szanuj tę nitkę, jest to jedyna rzecz w twojej komorze mózgowej, która łączy twoje uszy. Nic ci do ust nie wkładam,bo to były twoje słowa. (same cytaty z twoich wypowiedzi), że ciebie nic nie obchodzi to wiem i szanuję twoją wolę. Mam tylko taką nieskrywaną chęć zapytania ciebie, jak nic cię nie obchodzi to co robisz na forum? Z psychologicznego punktu widzenia jesteś totalnym frustratem. Szukasz winnych swoich porażek życiowych. padło na Czeczenów. No fakt, że nie skończyłeś gimnazjum z wynikiem pozytywnym, to faktycznie, to ich wina. Ty tylko czytałeś wybrane cytaty Jarka K., a on też nie zdał do następnej klasy.No kuźwa, to wszystko przez Czeczenów. Aha, w lustrze widzisz własną twarz? na forum wygląda ona z takim fajnym wąskim wąsikiem pod nosem (bez obrazy, jakie poglądy, taki wygląd)
|
|
Ludziska przestańmy się w końcu obrażac w wszyscy jesteśmy tacy sami..................no chyba ze nie to przepraszam....
|
|
Powinni ich przegrupowac do innych miast bo zabardzo sie rozplenili.
|
|
ziomex gimnazjalisto niedoszły nie znize sie do twojego poziomu, nie rozumiesz słowa pisanego i formuujesz oderwane od rzeczywistosci wnioski
|
|
adamos - nie dyskutuj z dziecięciem. Dorośnie - zrozumie. Pamiętasz jak kiedyś na forum wszyscy bronili Czeczenów? Teraz ich poznali i każdy (prawie) ma o nich właściwą opinię. Takie ziomki też kiedyś nabiorą rozumu.
|
|
Ja to się cieszę z czeczenów, teraz zrobią porządek w mieście. Kaptury do budy
|
|
Za takie coś SKURWYSYNA ZA JAJA POWIESIĆ. Ot co. Naczytał się pewnie i nasłuchał farmazonów o Czeczenach i postanowił że się zabawi. Tym czasem Pan Lech Antoni Kołakowski zbiera elektorat - właśnie wśród takich ułomów społecznych jak wyżej wymieniony kurwiszon.
|
|
moi drodzy do końca nie wiadomo czy ten atak na dwie osoby narodowości czeczenskiej nie jest zwykłą prowokacją i to akurat w tej chwili gdy wiele osób sygnalizuje swe negatywne stanowisko do obecności tak licznej grupy tej narodowości w mieście. Dziwne , że raptem on tak sie pojawia jak na zamówienie polityczne aby bezpośrednio przed wyborami wskoczyć na plecy posła Kołakowskiego bo odważył się powiedzieć to co wszyscy mówią. Dziwne ,że napastnik tak szczelnie się okrył aby nie można go było zidentyfikować a jego działanie było wprost odwrotnie proporcjonalne bo nacechowane jakimiś emocjonalnymi pobudkami. Jeżeli faktycznie zrobila to jakaś osoba z naszego miasta z pobudek rasistowskich to powinna byc bezwzględnie ujawniona , zatrzymana i ukarana. Nie ma miejsca w naszym mieście mimo negatywnegj oceny pobytu osób narodowości czeczeńskiej w tym mieście na tego typu zachowania. Przy okazji chciałabym skierować słowa do Pana Kamińskiego z fundacji ,że publikowanie w obecnej chwili tak krytycznych ocen posła Kołakowskiego w kontekscie tej sprawy i wyciąganie tak daleko idących wniosków jest bardzo nie na miejscu. I świadczy o Waszej braku dobrej woli w celu rozwiazania tej sprawy. Najłatwiej jest po tym co się stało wykrzyczeć jakie to miasta jest rasistwoskie. Przez lata zajmujecie sie tymi uchodźcami i dziwię sie ,że wcześniej tego problemu nie widzieliście . Znaczy się jak płytkie było Wasze zainteresowanie tym osobami i problemami, albo jak jednostrony obraz mieliście i macie na tą sprawę . Dziwi mnie też ,że wcześniej nie widzieliście aktów agresji osób narodowości czeczeńskiej na polaków, na funkcjonariuszy policji , tego nie było ? Teraz gdy pojawił się przypadek ataku - do końca nie wiadomo czy to nie była prowokacja ,złapaliście wiatr w żagle i wodę na młyn aby dowalić wszystkim tym z którymi nie jest Wam po drodze i nazwać ich i miasto rasistami?. Robotnica
|
|
Po pierwsze to jakaś dziwna sprawa że nic nie było słychać o jakimś pobiciu typa przez czeczenów. Nie zgłosoł na policję bo honor mu nie pozwalał? Jaki honor?? A może tego pobicia w ogóle nie było? Prawie wszyscy na tym forum jadą po czeczenach jakby wam matki i ojców gazetami wytłukli. A tak na prawdę pewnie mało który miał z nimi w ogóle do czynienia... Ale przecież nie trzeba mieć... Wystarczy że wódz adamos z małym krótkim wąsem powie że są be i wszystkie 15 (i mniej) letnie pociechy z tego forum wchłoną to w swoje móżdżki. A ten który pobił te dwie kobiety wykazał się naprawdę wielką odwagą i bohaterstwem. Gratuluję! Taki twardziel że wlał aż dwóm naraz...! Nieważne że kobietom... _____________________________________________________
|
|
Coś mi sie zdaje że nie było żadnego pobicia czeczeńskich kobiet a te wiadomości to czysta prowokacja. To apel obrońców czeczeńskiej społeczności i odzew na negatywną opinię łomżan. Mi osobiście oni nie przeszkadzają ale gdyby ich nie było też byłbym zadowolony. Nie Pozdrawiam
|
|
Czeczenki codziennie dostają w ryjki od swoich mężów - niby dlaczego miałyby poczuć się źle jak ktoś inny im prawego sierpowego sprzedał? Może to prowokacja, żeby zrobić z agresywnych Czeczenów ofiary.
|
|
haha akasha może mi wywróżysz ile mam lat ?? chyba jakies jaja " wódz adamos z małym krótkim wąsem" haha wiedźmy do gazu i babejagi
|
|
Akasha jaki "honor" no własnie żaden ,kum,kum-aj troszkę..........
|
|
Nie no, ja jednak nie usiedze cicho :) "Czeczenki codziennie dostają w ryjki od swoich mężów - niby dlaczego miałyby poczuć się źle jak ktoś inny im prawego sierpowego sprzedał?" Wiesz, jak na takiego kulturalnego i tolerancyjnego czlowieka, jakim twierdzisz ze jestes, to potrafisz czasem zarzucic tak od serca wyjatkowo prostackim tekstem... Powiem wam, ze zaczynacie sie tu wspinac na wyzyny absurdu :) Najpierw jazda na Czeczenow, bo panu Kolakowskiemu od tego rosnie ;) Pozniej jak pobili kobiety, to super, "lud tego nie wyrzyma", "beda zamieszki" itd ^^ Ktos sie zreflektowal, ze sie to raczej "slusznej sprawie" nie przysluzy i nagle pojawia sie teoria, ze to zemsta chlopaka pobitego przez Czeczenow :) Skad to wiadomo? Cholera wie, zapewne z dobrych zrodel ;) Jak sie zaczynaja glosy oburzenia podnosic, to juz panu Kolakowskiemu nie sluzy, wiec mamy oto kolejna teorie... To PROWOKACJA! :>> Teorie prowokacji popiera ta sama osoba, ktora wczesniej twierdzila, ze to zemsta za pobicie, ale co tam... :) Od dawna niektorzy tu uprawiaja polityke, taki adamos to nawet z tym sie nie kryl, w koncu dal sie przekonac, na szczescie, ze jest od tego dzial Polityka :) A czym blizej wyborow, tym widac propaganda ostrzejsza :) Swietna robote robicie :) Placa Wam chociaz za to? Czy tak czysto ideologicznie? :) Robotnica uwazasz, ze powinni ukarac winnego? To moze zaczac poszukiwania od realisty? Ma wiesci, ze to odwet za pobicie, to zapewne dojda po nitce do klebka ;) W koncu jak ktos wrzuca takie informacje, to zapewne sa one sprawdzone ;) A w ogole to nie wiem po co sie tak rozdrabniacie... Bic kobiety? Mysle, ze jakiegos czeczenskiego 3-latka latwiej zlapac na ulicy :> Bedzie kolejny bohaterski wyczyn, a pozniej sie jeszcze bedzie mozna oburzac, ze jak Czeczeni tacy spokojni, to czemu chca bic Polakow w odwecie :> Zal tylko, ze tak wiele osob daje sie nieswiadomie wciagac w te Wasze polityczne gierki. Realista, w temacie o policji zauwazyles, ze czym ktos glupszy i czym wieksze ma problemy z pisaniem, tym czesciej pisze "CHWDP" itp. I akurat w tym sie z Toba najzupelniej zgadzam, juz dawno to zauwazylem, ale czego oczekiwac od nierozgarnietych dzieciakow? Zapytam jednak o cos innego... Nie martwi Cie, ze to sa w wiekszosci te same osoby, ktore Cie popieraja w tej kwestii? Majac takich "wspolnikow" nie zwalalbym tak predko winy na polityczne prowokacje... A na koniec dodam, ze pomijajac czy Czeczeni sa dobrzy, czy niedobrzy, czy powinni tu zostac, czy nie powinni, itd. (bo to sa kwestie do dyskusji), to to co sie zaczyna tutaj dziac jest po prostu zalosne. Chcieliscie rozglosu w mediach, to macie... Teraz Wam sie nie podoba? Wreszcie o Lomzy bedzie glosno...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |