Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sterylizacja suki |
Szukam weterynarza ,który dobrze i nie za kosmiczną cenę wysterylizował moją 4 letnią sukę . Słyszałam że weterynarz przy ul. Wojska Polskiego jest pochwalany :) Czy możecie podac mi równiez cenę zabiegu u danego weterynarza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sterylizacja suki |
Każdy z weterynarzy bierze od 250 do 300 zł za zabieg. Polecam weterynarza na ul. Krótkiej. Sama tam leczę swojego psa i jestem zadowolona :) I moja suczka po sterylizacji czuła się bardzo dobrze.
|
|
A siebie nie chcesz wysterylizować ??
|
|
ja polecam dr.leończaka robiłam to tez u mojej suczki bardzo ładnie sie zagoilo robiłam w czerwcu Doktor wet bardzo miły wszystko wytłumaczył naprawde super
|
|
Polecam dr. leończaka również, moja suczka miała sterylizację pod koniec wakacji 09 :) teraz jest wszystko w jak najlepszym porzadku :) Cena ok.250zl :) ...
|
|
dr Leonczak rzeczywiscie jest godny polecenia, ale jesli nie chcesz teraz wydawac ok.300zl, to moze poczekaj na coroczna akcje sterylizacji zwierzat. Wtedy ceny spadaja nawet o polowe...Gratuluje podjecia madrej decyzji!
|
|
Dziękuje za radę . Niedługo odwiedzę doktora Leończaka i zapytam o sterylizacje :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |