Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynajęcie pokoju lub kawalerki |
Witam. Orientuje się ktoś może jakie są mniej więcej ceny zarówno wynajęcia kawalerki jak i pokoju w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynajęcie pokoju lub kawalerki |
Znajomi wynajmują kawalerkę na Sybiraków i płacą 500zł+opłaty.Mieszkanko jest bardzo ładne,odnowione.Wydaje mi się, że to niezła cena i nie mam pojęcia czy odbiega od łomżyńskich standardów czy jest to norma
|
|
cos tam kolo dopalaczy w tych blokach przy al legionow na przeciw STATOIL
|
|
za kawalerke cos okolo 500zl za pokoj okolo 300zl ale to jest tylko moje zdznie byc moze ze ktos placi inaczej
|
|
500 zł odstępnego + wszystkie opłaty prąd woda i za mieszkanie ?
|
|
nie no te 500 zl to juz ze wszystkim no oczywiscie ze nie zuzywasz za duzo wody i pradu
|
|
450 zł (umeblowane m1) + woda, prąd, tv i internet zależy na jakiego właściciela trafisz ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
To wszystko zależy od właściciela. Wynajmowałam pokoj z kuchnia i łazienką w domu wtedy placilam 300 zl + prad. Internet wode i tv mialam w cenia ale za to wszedzie daleko bo krancach Łomzy. Teraz za m2 place 200 czynsz + 200 odstepne + woda, prad, tv, internet. Razem wychodzi jakies 550 zl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |