piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paintball

Witam.

Czy ktoś ma jakiś kontakt do człowieka, który ma paintball w Zbójnej? Stary nr nie odpowiada.

Ewentualnie może polecicie kogoś u kogo można "od ręki" wejść na pole w kilka/kilkanaście osób ????

Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paintball

http://site.tomazipaintball.com/

Kolega dzwonił... dziś powiedział, że nie da rady.... Bo właśnie nam chodzi, żeby dziś sobie postrzelać.

Nr do tego gościa to: 668343595. Przekaż że polecił Karpiu ;>

Karpiu

www.atmpw.pl

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

606741343 dzwonisz i masz :)

Karpiu - dzwonie właśnie pod ten numer cały czas i "abonent czasowo niedostępny"....

Tomazi dziś nie może, a ten adres niżej to trochę drogo liczą jak na Łomżyńskie warunki.

Ten do "Zwierza" widzę... dzwonię więc tam ;-) Zobaczymy...

Dziękuję Wam za szybką odpowiedź :-)

Ja bym polecał tomazipaintball nawet innego dnia :D Nie za drogo i świetny teren do tego mają. Z resztą zobacz na ich stronie jak chcesz :D

no ja też słyszałem że www.atmpw.pl drogo mają. Chyba 40 pln za pierwsze 100 kul nawet nie wiem czy nie 45, ciekawe jak dalej?? i ile za wypozyczenie markera itp.

jeśli chcesz to moge ci do niego nr domowy podac ale tylko na e-maila bo nie wiem czy moge forum.wiec jak chcesz to napisz adres

Karpiu

Komiks - 35zł pakiet startowy koledze powiedzieli, a za każde kolejne 100 kulek 25zł :/ To trochę za dużo wg mnie. Bo jak chcę iść w 10 osób i każdy przynajmniej te 300 kulek chce wziąć to prosty rachunek - 35 + 2 x 25 = 85zł za osobę.

A w Zbójnej jak dobrze pamiętam 30zł pakiet startowy kolejna setka kulek 15zł, a jeszcze kolejne po 10zł Czyli różnica nie mała.

karpiu1989 - wyślę Ci zaraz maila to byś mi dał ten numer, oki? Będę wdzięczny.

mój email to karpiu.1989@gmail.com to daj na niego znac to ci wysle ten nr. ale jak chcesz to mozesz popróbowac jeszcze na tamten nr bo to jego aktualny.

Karpiu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org