Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paintball |
Witam. Czy ktoś ma jakiś kontakt do człowieka, który ma paintball w Zbójnej? Stary nr nie odpowiada. Ewentualnie może polecicie kogoś u kogo można "od ręki" wejść na pole w kilka/kilkanaście osób ???? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paintball |
http://site.tomazipaintball.com/
|
|
Kolega dzwonił... dziś powiedział, że nie da rady.... Bo właśnie nam chodzi, żeby dziś sobie postrzelać.
|
|
Nr do tego gościa to: 668343595. Przekaż że polecił Karpiu ;> Karpiu
|
|
www.atmpw.pl "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
606741343 dzwonisz i masz :)
|
|
Karpiu - dzwonie właśnie pod ten numer cały czas i "abonent czasowo niedostępny".... Tomazi dziś nie może, a ten adres niżej to trochę drogo liczą jak na Łomżyńskie warunki. Ten do "Zwierza" widzę... dzwonię więc tam ;-) Zobaczymy... Dziękuję Wam za szybką odpowiedź :-)
|
|
Ja bym polecał tomazipaintball nawet innego dnia :D Nie za drogo i świetny teren do tego mają. Z resztą zobacz na ich stronie jak chcesz :D
|
|
no ja też słyszałem że www.atmpw.pl drogo mają. Chyba 40 pln za pierwsze 100 kul nawet nie wiem czy nie 45, ciekawe jak dalej?? i ile za wypozyczenie markera itp.
|
|
jeśli chcesz to moge ci do niego nr domowy podac ale tylko na e-maila bo nie wiem czy moge forum.wiec jak chcesz to napisz adres Karpiu
|
|
Komiks - 35zł pakiet startowy koledze powiedzieli, a za każde kolejne 100 kulek 25zł :/ To trochę za dużo wg mnie. Bo jak chcę iść w 10 osób i każdy przynajmniej te 300 kulek chce wziąć to prosty rachunek - 35 + 2 x 25 = 85zł za osobę. A w Zbójnej jak dobrze pamiętam 30zł pakiet startowy kolejna setka kulek 15zł, a jeszcze kolejne po 10zł Czyli różnica nie mała. karpiu1989 - wyślę Ci zaraz maila to byś mi dał ten numer, oki? Będę wdzięczny.
|
|
mój email to karpiu.1989@gmail.com to daj na niego znac to ci wysle ten nr. ale jak chcesz to mozesz popróbowac jeszcze na tamten nr bo to jego aktualny. Karpiu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |