Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brunetka czy bladynka |
jaka kobieta brunetka czy bladynka ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brunetka czy bladynka |
łysa i jest fajnie
|
|
brunetka.
|
|
zdecydowanie, ale na 200% bez wątpienia!! BLĄDYNKA
|
|
Brunetka zdecydowanie. Brunetki są bardziej "tajemnicze"...
|
|
madziusmadzius... puszysta
|
|
blondynka,a nie blądynka,móżdżki !!!
|
|
ooo dzieki za poinformowanie, bez twojej wiedzy, nie wiedzielibysmy!!
|
|
inteligentna blondynka oczywiscie :)
|
|
Brunetka =)
|
|
blondynka
|
|
blondynka czy brunetka ten sam *** wszystkie to kurwy fałszywe i zakłamane
|
|
do autora: zanim zastanowisz sie nad wyborem brunetki czy "blądynki". wybierz słownik ortograficzny albo wróć do szkoły podstawowej. Nawet przy najlepszej taktyce decyduje odwaga
|
|
do miśka 1989 jaki ty mądry .Każdy może się pomylic to nie przestępstwo a co do tematu postu blondynki ;p ( PAMELA ANDERSON MOŻE BYC PRZYKŁADEM ..... HE HE
|
|
brunetka , zdecydowanie ;) Czy się każdą chwilą bawić Aż do końca wierząc że Los inny mi pisany jest Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
|
|
a dla mnie bez roznicy po prostu musi miec te cos w sobie :P
|
|
Widzę, że inteligencja łomżyńska ma głos.
|
|
Szatynka Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
mi ryba. tym bardziej ze teraz polowa brunetek jest farbowana na blond jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ruda. __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
Poprawka: połowa szatynek i (tlenionych wcześniej) blondynek farbuje się teraz na czarno, bo 'taka nastała moda'..
|
|
Do jonybe20: nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka, jak możesz tak się wypowiadać!!!i to o kobietach,na pewno nic pozytywnego w tobie niema skoro tak wulgarnie się wypowiadasz,brak ciepła i dużo chamstwa sprawi, że tyłek na starość sam będziesz sobie podcierał. Jestem blondynką i to w cale nie głupią a wybór to kwestia "chemii" a nie gustu.... Pozdrawiam ....nie wulgarnych .........forumowiczów!
|
|
ale bulwers... ale sluszny jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Brunetka zdecydowanie
|
|
To jakiś przetarg na kolor włosów? Co za różnica-brunetka..blondynka..to łatwo zmienić. Dla mnie przede wszystkim kobieca i inteligentna.
|
|
To jest temat, dla tych którzy chcą sobie nabić posta :), sensu nie ma. __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
Ruda <lol2>
|
|
Brunetka tylko i wyłącznie brunetka :)
|
|
do katarzyna : jak chcesz to mozemy sie spotkac i pogadac i zobczymy ile ty masz w sobie pozytywnych cech bo same twoje ciepło to raczej nie wystarczy chodzi mi o to ze mało która ma coś w głowie tylko dyskoteki imprezy huje muje dzikie weze a nic konkretnego w głowie a to ze wiekszosc dziewczyn jest zakłamane to nie podlega watpliwosci i dyskusji ,niektóre kłamą mówiac "dzien dobry" i wogóle co to za zjebany temat blondynka czy brunetka co to za róznica wazne zeby miała cos w głowie a nie tylko błyszczyki kolczyki i koledzy.
|
|
do katarzyna: i zalezy co dla ciebie mozna nazwac czyms pozytywnym bo dziewczyny chyba róznie to interpretują....
|
|
To jest twoje zdanie i nic mi do niego, charakteryzujesz dziewuszki nastoletnie a ja już dawno nie nastoletnia i na pewno ( i tu mogę dać ci słowo) że u mnie nie ma żadnego błyszczyka i wogóle ......ech a zresztą głupi temat nie chce mi sie pisać .Pozdrawiam jonybe 20:)
|
|
|
do katarzyna: hehhe normalnie jakbym cie znał ,dajesz słowo <ale czy go dotrzymujesz??>słowa mozna rzucic na wiatr bez problemu co to za problem kłamac komus w oczy???niewiem ile tam masz lat ale jak bliżej 30 to wydaje mi sie że nie wypada w srodku zdania pisac lub mówic ....."i wogóle" powiem ci szczerze ze te "i wogóle" w wypowiadaniu odegrało sporą role w mojej ocenie dziewczyn oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka ,wierze w to ze na tak duzym swiecie jest sporo mądrych dziewczyn <nie konieczne wykształconych bo niektóre mysla ze jak studiuja to juz sa madre a na studiach czesciej dupsko peka niz ksiazka w rekach> Pozdrawiam kataRZyne i mysi_wór hehe
|
|
Niektórzy powinni obiektywnie ocenić samych siebie, wówczas napewno odegrałoby to sporą role w pozytywnej ocenie jego osobowości.
|
|
brunetka
|
|
najlepiej ryda i pigowata w okularach Nie Pozdrawiam
|
|
zdecydowanie "BRUNETKA"
|
|
hehe :) dziewczynoo spokojnie:) kazdy ma swoj Typ:) dla jednych blondynki odpowiadaja a dla innych brunetki a jeszcze inni lubia rude:) wiec spokojnie; ) zreszta kazdy ma swoj rozum katarzyno:) napewno masz faceta to sie nieprzejmuj:) a co do tej opinii jakie dziewczyny są to sama wiesz ze są rózni ludzie wiec wiesz a to był przykład .. i ja go rozumiem i mam podobne zdanie...mimo ze jestem dziewczyną to wiem jaka jest rzeczywistosc .. i jaka jest wiekszosc dziewczyn. i facetów zreszta tez:p pozdrawiam
|
|
Autor: ktoś15 (---.elomza.pl) Data: 19-09-09 11:23 najlepiej ryda i pigowata w okularach Nie Pozdrawiam RYDA ? a są takie ? Brunetka ;] ale wszystkie kobiety są piękne
|
|
phremier jest rydy.
|
|
a kur***... żalowy temat... są ladne sexowne blondynki jak i brunetki jak i rude wiec o co Ci chodzi? nie wiesz na jaki sie przefarbowac czy co? ;/
|
|
Naturalne ciemne wlosy, dlugie, zdrowe a do tego jeszcze lekko faliste. Wizytowka zdrowia, energii i wigoru. Blondynki na samym koncu moim zdaniem. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |