Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
studia |
Czy ktoś wybiera się na zaoczne UW ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: studia |
Daj sobie spokój z tymi studiami zrobisz a potem i tak za 100zł do roboty pójdziesz jak masz znajomego na łomzy heheheheheheheheeh
|
|
Daj sobie spokój z tymi studiami zrobisz a potem i tak za 1000zł do roboty pójdziesz jak masz znajomego na łomzy heheheheheheheheeh
|
|
A jak się nie ma znajomego i pytają o wykształcenie?
|
|
to i tak psi grosz dadza. chłopie tu sami prywaciarze sa w Łomży kazdy znaq kazdego gówno sie dorobisz nowy kolego hheheh faza taka jest i tyle. A wykształcenie pytaja tak a i owszem. ale na dobre stanopwisko nie licz chyba ze przez 5 lat bedziesz orał 200% normy to moze ale jak bedzie akurat mozliwosc. Taka jest tu rzeczywistosc bo interesy sa rodzinne i rodzinka sie dorabia. a duzych firm ile jest? nja plcach 1 reki policzysz i tam tak samo znajomsci.
|
|
Jeśli chodzi o pracę w Warszawie to absolwenci ILO jedynie mają szanse na prace bez znajomości.
|
|
kolaska a na co idziesz? I czy II stopnia?
|
|
kolaska ja się wybieram na zaoczne II stopnia
|
|
taka prawda w Łomży jest ciężko z pracą po studiach ... a jak juz to robisz za marne grosze ( czyt. 1200 zł netto) i wykonujesz pracę taką jaką nie chcesz ... niestety taka jest prawda ... Warszawa jednak daje większe szanse ...
|
|
ryba22 nie chcesz to sie nie ucz ale innym nie odradzaj
|
|
kolaska studiuj studiuj, wyksztalcenie nie zaszkodzi. Tylko idz na jakis sensowny kierunek. Po pierwsze zawsze latwiej ta prace dostac po studiach, niz bez. Po drugie nie musisz zostawac w Lomzy. Jeśli chodzi o pracę w Warszawie to absolwenci ILO jedynie mają szanse na prace bez znajomości. Dzieki, usmialem sie...
|
|
ja mam mgr i wiem co pisze.
|
|
Nie tylko Ty masz mgr... Skad mozesz wiedziec, czy ktos dzieki tym studiom nie znajdzie lepszej pracy? Dyplom zawsze mozna schowac do szuflady i isc do gorszej pracy, ale odwrotnie to juz ciezej.
|
|
dokladnie
|
|
ja się wybieram na zaoczne UW, kiedy masz pierwszy zjazd?
|
|
|
ryba22 po twoich wypowiedziach nie widać, że masz magistra... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |