sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep London

Chodzicie ? Jak ceny i ogólnie towar ? Na Sienkiewicza

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep London

Ja czasami odwiedzam. Wyboru jakiegoś wielkiego nie ma. Ubrania są proste ale chyba o to chodzi wybierając rzeczy marek typu Lonsdale, Everlast czy UMBRO. Mają fajne buty za niewielką cenę. Jeśli jesteś duży chłop to musisz zamawiać bo mają małe rozmiary. Ja na komplet dresowy XXL muszę tydzień czekać. Ogólnie polecam.

Muszę się przejść i obadać.

Ja osobiście nie polecam. Gdy byłem tam po raz pierwszy zadziwiły mnie zaskakująco niskie ceny jak ubrania takich firm jak Lonsdale czy Everlast (bluza za ok 100zł!). Miałem ubrania obu firm już wcześniej z Anglii i po pierwsze ich cena w przeliczeniu na złotówki wynosiła o wiele więcej, po drugie ich jakość jest o wiele, wiele wyższa. Podchodziłbym do tego sklepu sceptycznie.

"Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"

ja kupilem tam spodenki i buty... co do spodenek mam obiekcje takie, ze po 2-ow miesiacach stracily kolor z czarnego na cos co tylko przypomina czarny... po prostu zrobily sie jasniejsze... co do butow to nie sa najlepszej jakosci bo sa bardzo delikatne, materialy uzyte w nich nie sa chyba najlepszej jakosci... po 2 miesiacach wydarl mi sie srodek na piecie... co w innych butach sie nei zdarza.. buty i spodenki lonsdale

mam jeszcze spodenki umbro- sa ok

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org