Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep London |
Chodzicie ? Jak ceny i ogólnie towar ? Na Sienkiewicza Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep London |
Ja czasami odwiedzam. Wyboru jakiegoś wielkiego nie ma. Ubrania są proste ale chyba o to chodzi wybierając rzeczy marek typu Lonsdale, Everlast czy UMBRO. Mają fajne buty za niewielką cenę. Jeśli jesteś duży chłop to musisz zamawiać bo mają małe rozmiary. Ja na komplet dresowy XXL muszę tydzień czekać. Ogólnie polecam.
|
|
Muszę się przejść i obadać.
|
|
Ja osobiście nie polecam. Gdy byłem tam po raz pierwszy zadziwiły mnie zaskakująco niskie ceny jak ubrania takich firm jak Lonsdale czy Everlast (bluza za ok 100zł!). Miałem ubrania obu firm już wcześniej z Anglii i po pierwsze ich cena w przeliczeniu na złotówki wynosiła o wiele więcej, po drugie ich jakość jest o wiele, wiele wyższa. Podchodziłbym do tego sklepu sceptycznie. "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
ja kupilem tam spodenki i buty... co do spodenek mam obiekcje takie, ze po 2-ow miesiacach stracily kolor z czarnego na cos co tylko przypomina czarny... po prostu zrobily sie jasniejsze... co do butow to nie sa najlepszej jakosci bo sa bardzo delikatne, materialy uzyte w nich nie sa chyba najlepszej jakosci... po 2 miesiacach wydarl mi sie srodek na piecie... co w innych butach sie nei zdarza.. buty i spodenki lonsdale mam jeszcze spodenki umbro- sa ok ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |