Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog |
Znacie może dobrego lekarza ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog |
dr Zaremba
|
|
dr B. Pękała
|
|
Dr.Skrętek chodzę do niego cały czas i jestem zadowolona:) Ale ten temat chyba już kiedyś był, wystarczy tylko poszukać. pozdrawiam
|
|
dr. Zaremba bardzo dobry lekarz przyjmuje na bema nad solarium.
|
|
Oleszczuk tez spoko, zalezy co chcesz od lekarza, zwykle rutynowe badanie cytologia czy jestes w ciazy, ja leczylabym sie u Oleszczuka ale jesli bylabym w cizy to poszlabym do Zaremby.
|
|
polecam Piskorska
|
|
sokol przyjmuje chyba na makowej mloda22
|
|
Ja polecam dr Oleszczuka. Facet jest naprawde w porzadku. potrafi wszystko wytlumaczyc i postawic odpowiednia diagnoze. prowadzil dwie ciaze zony i bylismy zachwyceni. przed ciaza zona miala problemy natury kobiecej i wszyscy lekarze proponowali antybiotyki natomiast dr Oleszczuk przepisal inne pastylki zeby zbytecznie nie faszerowac organizamu antybiotykami. Jest naprawde super lekarzem bo ma podejscie do pacjentow i wykonuje wszystkie badania w gabinecie takze kazdemu polecamy tego lekarza.
|
|
www.znznylekarz.pl poczytaj sobie maja
|
|
dzięki za te informacje a ile płaci sie za wizytę ?? moze jakies namiary ?? PS w ciązy nie jestem
|
|
Ostatnio jak byłem to płaciłem 70 zł.
|
|
u skretka na makowej rejestrujesz sie z ksiazeczka ubezpieczeniowa i masz na kase chorych, wiem, ze przykmuje tez prywatnie ale nie wiem gdzi, bo ja chodze wlasnie na makowa
|
|
polecam Ścianę i Sokoła :)
|
|
studentka ja placilam w granicach 80-100zł, ale to zalezy jakie badania wykonujesz. za cytologie np placi sie dodatkowo 20zl ale przynajmniej nie musisz latac po przychodniach i stac w kolejkach. dr Oleszczuk robi badania na miejscu. wizyta na ktorej tylko odbierasz i konsultujesz wynik jest bezplatna. polecam goraco.
|
|
podajcie numer do lekarza Oleszczuka najlepiej na komórkę jak ktoś ma i kiedy przyjmuje prywatnie dzięki z góry
|
|
kaskamarcin tu jest link do jego strony, na niej znajdziesz wszystko. pozdrawiam http://www.tadeuszoleszczuk.ginweb.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |