sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pensja

ile można zarobić pracując ok 11 godzin dziennie 7 dni w tygodniu oraz w święta?
Czy wynagrodzenie ok 2000 zł w Łomży jest możliwe?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pensja

11 godzin przez 7 dni w tygodniu i swieta to mysle ze wiecej zarobisz niz 2000, ale to tez zalezy jaka praca...

nawet jesli tylko 7zl/h to daje 2310zl

jedyny prawdziwy jasio :}

za takie coś WIELKA nagroda się należy szczególnie dla pracodawcy (jeśli tak pracujesz ?!?) - a zarobić można i 5 tys. w naszym pięknym mieście

To jakis zart rozumiem?
Kto niby tyle pracuje? Osobiscie nie znam nikogo, pracujacego w takim trybie...
A 2 tys. to mozna zarobic i pracujac normalnie, zreszta mozna i wiecej, skad takie pytania?

tak orientowałam się tylko, to normalne, że pracodawcy szukają takich krucznków jak dać 2 dni wolnego zamiast wypłacić 100% wynagrodzenia.
Hmmmm w jakich zawodach? gdzie nie pójdę to oferują mi najniższą krajową.

kruczków*

Ale nie rozumiem juz teraz zupelnie... Pytasz o prace 11h na dobe, 7dni w tygodniu + swieta, teraz piszesz, ze pracodawcy wola dac wolne, zamiast wyplacic wynagrodzenie... To chyba sie troche wyklucza?

O jakie kruczki chodzi? Mozesz napisac? Przyslugujacy urlop jest platny 100% chyba, a nie wiem jakimi kruczkami moze sie posluzyc pracodawca, zeby przymusowo dac bezplatny urlop, jesli masz umowe na caly etat? Bo nigdy mi sie to nie zdarzylo do tej pory.

A w jakich zawodach? W najrozniejszych, to chyba bardziej zalezy od firmy i pracownika, niz zawodu, mozna tyle zarobic zarowno wykonujac prace fizyczna, jak i umyslowa, w handlu itd.

ojej pytam bo pytam a po co to tego nie musisz już wiedzieć, pytania nie mają powiązania ze sobą. Poprostu są

Ty jakis loveley dziwny jestes:/

Aha... no nie musze... odpowiadac w sumie tez nie musze...
Pozniej sie ludzie dziwia, ze dostaja same glupie opodwiedzi... A po co sie niby produkowac w takiej "dyskusji"?

ale pytać, w sumie pytać też można, ale po co.... a zarobić co prawda można ale niech się pierwsza osoba z ulicy nie dziwi, że oferują jej najniższą. trzeba jakieś doświadczenie posiadać

bigi2004

Moja znajoma pracuje 30 w miesiącu zarabiając 900 zł.

1. w skali roku czy miesiecznie ? bo jak w skali roku to nie wiem
2. mozliwe

Miesięcznie 900.

marta_a - jak sądzę po sposobie pisania i argumentacji loveley jest kobietą...

________
Malachit

no bo nia jest. ameryki nie odkryles. zadko tu bywasz

jedyny prawdziwy jasio :}

Na prace w takim systemie to chyba PIP nie pozwala;) No chyba że im wszystko jedno::)

nierealne wprost

paulinkae6

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org