Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pensja |
ile można zarobić pracując ok 11 godzin dziennie 7 dni w tygodniu oraz w święta? Czy wynagrodzenie ok 2000 zł w Łomży jest możliwe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pensja |
11 godzin przez 7 dni w tygodniu i swieta to mysle ze wiecej zarobisz niz 2000, ale to tez zalezy jaka praca...
|
|
nawet jesli tylko 7zl/h to daje 2310zl jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
za takie coś WIELKA nagroda się należy szczególnie dla pracodawcy (jeśli tak pracujesz ?!?) - a zarobić można i 5 tys. w naszym pięknym mieście
|
|
To jakis zart rozumiem? Kto niby tyle pracuje? Osobiscie nie znam nikogo, pracujacego w takim trybie... A 2 tys. to mozna zarobic i pracujac normalnie, zreszta mozna i wiecej, skad takie pytania?
|
|
tak orientowałam się tylko, to normalne, że pracodawcy szukają takich krucznków jak dać 2 dni wolnego zamiast wypłacić 100% wynagrodzenia. Hmmmm w jakich zawodach? gdzie nie pójdę to oferują mi najniższą krajową.
|
|
kruczków*
|
|
Ale nie rozumiem juz teraz zupelnie... Pytasz o prace 11h na dobe, 7dni w tygodniu + swieta, teraz piszesz, ze pracodawcy wola dac wolne, zamiast wyplacic wynagrodzenie... To chyba sie troche wyklucza? O jakie kruczki chodzi? Mozesz napisac? Przyslugujacy urlop jest platny 100% chyba, a nie wiem jakimi kruczkami moze sie posluzyc pracodawca, zeby przymusowo dac bezplatny urlop, jesli masz umowe na caly etat? Bo nigdy mi sie to nie zdarzylo do tej pory. A w jakich zawodach? W najrozniejszych, to chyba bardziej zalezy od firmy i pracownika, niz zawodu, mozna tyle zarobic zarowno wykonujac prace fizyczna, jak i umyslowa, w handlu itd.
|
|
ojej pytam bo pytam a po co to tego nie musisz już wiedzieć, pytania nie mają powiązania ze sobą. Poprostu są
|
|
Ty jakis loveley dziwny jestes:/
|
|
Aha... no nie musze... odpowiadac w sumie tez nie musze... Pozniej sie ludzie dziwia, ze dostaja same glupie opodwiedzi... A po co sie niby produkowac w takiej "dyskusji"?
|
|
ale pytać, w sumie pytać też można, ale po co.... a zarobić co prawda można ale niech się pierwsza osoba z ulicy nie dziwi, że oferują jej najniższą. trzeba jakieś doświadczenie posiadać bigi2004
|
|
Moja znajoma pracuje 30 w miesiącu zarabiając 900 zł.
|
|
1. w skali roku czy miesiecznie ? bo jak w skali roku to nie wiem 2. mozliwe
|
|
Miesięcznie 900.
|
|
marta_a - jak sądzę po sposobie pisania i argumentacji loveley jest kobietą... ________ Malachit
|
|
no bo nia jest. ameryki nie odkryles. zadko tu bywasz jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Na prace w takim systemie to chyba PIP nie pozwala;) No chyba że im wszystko jedno::)
|
|
nierealne wprost paulinkae6
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |