Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam problem z lanosem |
mam problem nie chce mi odpalić lanosik jaki warsztam proponujecie mi co rozwiaże mój problem (polmozbyt odpada)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam problem z lanosem |
Każdy.
|
|
|
Miliszkiewicz lub pierwszy z brzegu skup złomu. Kokosz
|
|
Auto Klinika - 509733020 Warsztat jest na Sosnowej,zaraz obok sklepu spożywczego duże brązowe drzwi.
|
|
wypierdol tego zecha na szrot
|
|
z akumulatorem wszystko ok ? , może spróbuj na przewody
|
|
Koles sie pyta o warsztat - padaja odpowiedzi: szrot, Miliszkiewicz... Szkoda pradu na was... Banda debili i pokemonow...
|
|
ja sie pytam o warsztat jaki polecacie a jak ktos nie umie czytac to niech idzie do lekarza bo to na pewno jakaś choroba jest :) a z lanosa jestem zadowolony pozdrawiam
|
|
Polecam Stację Kontroli Pojazdów, znajduję się na samym końcu bazy WZGS. To się tak nazywa ale jest to tez zakład mechaniczny. Tylko musisz się tam umówić bo mają sporo roboty często. Powodzenia w naprawie Lanosa :) PS: Wieśniaki, które mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem niech lepiej nie piszą na tym forum, bo odzywki które nic nie pomagają świadczą tylko o Waszej bezmyślności i głupocie. Pjotr
|
|
|
|
Witaj! też mam lanosika i rownież miałam z tym problem, w łomży byłam u dwuch mechaników i każdy niby cos zrobił, ale po czasie znów było to samo. Więc wyszło tylko na marnowanie pieniędzy. Mogę polecić mechanika w Jarnutach- on właśnie mi zrobił i jestem zadowolona. Pozdrawiam czirlipetka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |