sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzie czemu tak robicie?

Zwracam się do tych którzy tanim kosztem pozbywają się swych śmieci wywożąc je na okoliczne pola.
Moja prośba.Jeśli kogoś takiego spotkacie zwróćcie mu uwagę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzie czemu tak robicie?

Polska mentalność. Zwrócisz takiemu uwagę to cię zwyzywa i trzeba będzie mu jeszcze sprzedać kilka kopów na mordę. Ale co robić. Z burakami, którzy tak postępują się nie dyskutuje - takich buraków się leje.

biess wiesz o co chodzi..

Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach

Jasne, tak jakby zwrócenie uwagi coś pomogło. Prędzej straż miejską trzeba by wezwać - tylko pytanie, czy zanim oni dojadą na wezwanie to taki pchlarz nie ucieknie? :]

Wielu nadzianych buraków z okolicznych willi podwozi swoje śmieci luksusowymi brykami do śmietników spółdzielczych, ulicznych albo do lasu. Czy takiego palanta nie stać na własny pojemnik? Ja ich pytam, czy nie powinni udać się do MOPSu, biedaczki?. Chłop z wiochy wyjdzie, ale wiocha z niego rzadko.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org