sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tiry jezdzace przez osiedle.

Juz to mnie wkurza!!!!!! od jakiegos czasu tiry zaczeły jezdzic przez moje osiedle.Jak przejada obok domu to az sie trzęsie cały.Płacilismy za droge na ktora tyle czekalismy tyle lat a tu takie kolosy ja zniszcza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tiry jezdzace przez osiedle.

Chyba bardzej uciążliwi są debile na motórach co szaleją po uliczkach albo robią te swoje "przegazówy". Bydło piertolone ...

godles1992 ojejku peszka masz a na jakiej ulicy mieszkasz

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

to co niby latać mają? śmieszne

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

bob sam jesteś bydłem....

;)

Kraska

godles1992 zamknij morde debilu,jak mnie wkurwiaja tacy oh ah :) "wkurza go to" ..

zamknij sie no life glupi.Caly dzien na forum i glupoty piszesz

sie składa kotek rze ja akórat nie daje mleka

jest tam zakaz wjazdu pojazdom powyzej 3.5t albo jakis na tiry ? H*ja nie ma , to zamknij dupe , postaw znak a nie sie k*rwa zalisz na forum , i co my pujdziemy i bedziemy pilnowac zeby zaden nie przejechal ? ogarnij sie , mnie tez wk*rwia jak ktos szosa do mezenina zapie*dala 140kmh ale jakos nie placze i z tym zyje .

sie zryłem hehe

Ja też mam trzęsienie jak bezmyślny tirowiec przeleci z 90/h. Zawsze takiemu kolesiowi posyłam wiązankę z życzeniami rychłego zakończenia podróży na najbliższym na drzewie.
Znak nie rozwiąże problemu bo wszelkie ograniczenia i tak nie są respektowane, bo nasi kierowcy je ignorują.

zamieszkaj gdzie indziej,na przykład na Łochtynowie w polu

podziekujcie naszym nierobom czyli wlodarzom za obwodnice. a swoje zale nalezy skierowac do zarzadcy drogi zeby ustawil stosowny znak - jesli taki bedzie wystarczy dzwonic codziennie do ITD i bedziesz mial spokoj. a jak zakazu tirow nie zrobia to coz- macie z deka przerabane

bigi2004

To nie jest tak, ze TIRy mogą jeździć wszędzie. Samochody ciężarowe powinny poruszać se po drogach krajowych. No chyba,że mają dowieść towar na wyznaczoną ulicę.
Droga do Mężenina i nawet do Ostrowi Mazowieckiej to drogi wojewódzkie i TIRy nimi nie powinny jeździć. Ale nasza policja tego nie respektuje. Tak jak tego,że maksymalna prędkośc dla samochodu ciężarowego to 70 km/h.

Krab tak jak tego, że maksymalna prędkośc dla samochodu osobowego to 90 km/h.

Krab, dla samochodów powyżej 3 ton jest ograniczenie do 70 na wojewódckiej, masy pojazdów są zaniżane, a policja nie będzie kazała jechać na wagie, gdy nie ma takiej w pobliżu.

Łomża, Łomża, Łomża . . .

wage to policja moze wozic ze soba, tak robia na calym swiecie

wiecie szkoda mi was jak tak czytam wasze wypociny bo zeby nie te samochody ciężarowe to ciekawe co byście jedli, gdzie byście mieszkali. A co do prędkości to jak jakiś debil z osobówki zawala 140km/h a jak zobaczy radar to hamuje do 30km/h to jest ok tak? pomyślcie zanim coś napiszecie pozdrawiam

Mi samochody ciężarowe nie przeszkadzają, bo wiem po co są. Mi tylko przeszkadza to, że za kierownicą siedzą dupki którym nawet przez głowę nie przejdzie myśl o tym żeby zwolnić w obszarze zabudowanym a wstrząsy które wywołują pędzące TIR-y powodują pęknięcia ścian.
Kto zapłaci ludziom za popękane ściany i rozszczelnione okna. Może dorzucisz się do ogrzewania zimą ?

to sie nazywa chipokryzja

jedyny prawdziwy jasio :}

Rozłóż przez drogę brony,
podpal stoś opon
i nie daj się chłopie, nie daj bo rozjerzdża tę waszą Kraskę.

A, i wasze miastowe krowy się powściekają i jakie bedzie mleko?

TIRy są Złe ! MOTORY są Złe ! Jest coś dobrego ? Może jakaś osobówka po pełnym tuningu rura wydechowa fi/ 110 motor 1,4 ryczy jak głupi do tego jeszcze podtlenek LPG ???

Drżyjcie właściciele wszelkich agrotuningowanych złomów na 2 i 4 kółkach:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6953476,Nie_pyrkaj_na_drodze__bo_dostaniesz_mandat.html

Niedługo wasze szpachlowozy i motóry z zachodnich śmietników bedą tam gdzie ich miejsce ...

ruskie spirytus przemycaja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org