Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tiry jezdzace przez osiedle. |
Juz to mnie wkurza!!!!!! od jakiegos czasu tiry zaczeły jezdzic przez moje osiedle.Jak przejada obok domu to az sie trzęsie cały.Płacilismy za droge na ktora tyle czekalismy tyle lat a tu takie kolosy ja zniszcza.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tiry jezdzace przez osiedle. |
Chyba bardzej uciążliwi są debile na motórach co szaleją po uliczkach albo robią te swoje "przegazówy". Bydło piertolone ...
|
|
godles1992 ojejku peszka masz a na jakiej ulicy mieszkasz ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
to co niby latać mają? śmieszne kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
bob sam jesteś bydłem.... ;)
|
|
Kraska
|
|
godles1992 zamknij morde debilu,jak mnie wkurwiaja tacy oh ah :) "wkurza go to" ..
|
|
zamknij sie no life glupi.Caly dzien na forum i glupoty piszesz
|
|
sie składa kotek rze ja akórat nie daje mleka
|
|
jest tam zakaz wjazdu pojazdom powyzej 3.5t albo jakis na tiry ? H*ja nie ma , to zamknij dupe , postaw znak a nie sie k*rwa zalisz na forum , i co my pujdziemy i bedziemy pilnowac zeby zaden nie przejechal ? ogarnij sie , mnie tez wk*rwia jak ktos szosa do mezenina zapie*dala 140kmh ale jakos nie placze i z tym zyje .
|
|
sie zryłem hehe
|
|
Ja też mam trzęsienie jak bezmyślny tirowiec przeleci z 90/h. Zawsze takiemu kolesiowi posyłam wiązankę z życzeniami rychłego zakończenia podróży na najbliższym na drzewie. Znak nie rozwiąże problemu bo wszelkie ograniczenia i tak nie są respektowane, bo nasi kierowcy je ignorują.
|
|
zamieszkaj gdzie indziej,na przykład na Łochtynowie w polu
|
|
podziekujcie naszym nierobom czyli wlodarzom za obwodnice. a swoje zale nalezy skierowac do zarzadcy drogi zeby ustawil stosowny znak - jesli taki bedzie wystarczy dzwonic codziennie do ITD i bedziesz mial spokoj. a jak zakazu tirow nie zrobia to coz- macie z deka przerabane bigi2004
|
|
To nie jest tak, ze TIRy mogą jeździć wszędzie. Samochody ciężarowe powinny poruszać se po drogach krajowych. No chyba,że mają dowieść towar na wyznaczoną ulicę. Droga do Mężenina i nawet do Ostrowi Mazowieckiej to drogi wojewódzkie i TIRy nimi nie powinny jeździć. Ale nasza policja tego nie respektuje. Tak jak tego,że maksymalna prędkośc dla samochodu ciężarowego to 70 km/h.
|
|
Krab tak jak tego, że maksymalna prędkośc dla samochodu osobowego to 90 km/h.
|
|
Krab, dla samochodów powyżej 3 ton jest ograniczenie do 70 na wojewódckiej, masy pojazdów są zaniżane, a policja nie będzie kazała jechać na wagie, gdy nie ma takiej w pobliżu. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
wage to policja moze wozic ze soba, tak robia na calym swiecie
|
|
wiecie szkoda mi was jak tak czytam wasze wypociny bo zeby nie te samochody ciężarowe to ciekawe co byście jedli, gdzie byście mieszkali. A co do prędkości to jak jakiś debil z osobówki zawala 140km/h a jak zobaczy radar to hamuje do 30km/h to jest ok tak? pomyślcie zanim coś napiszecie pozdrawiam
|
|
Mi samochody ciężarowe nie przeszkadzają, bo wiem po co są. Mi tylko przeszkadza to, że za kierownicą siedzą dupki którym nawet przez głowę nie przejdzie myśl o tym żeby zwolnić w obszarze zabudowanym a wstrząsy które wywołują pędzące TIR-y powodują pęknięcia ścian. Kto zapłaci ludziom za popękane ściany i rozszczelnione okna. Może dorzucisz się do ogrzewania zimą ?
|
|
to sie nazywa chipokryzja jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Rozłóż przez drogę brony, podpal stoś opon i nie daj się chłopie, nie daj bo rozjerzdża tę waszą Kraskę. A, i wasze miastowe krowy się powściekają i jakie bedzie mleko?
|
|
TIRy są Złe ! MOTORY są Złe ! Jest coś dobrego ? Może jakaś osobówka po pełnym tuningu rura wydechowa fi/ 110 motor 1,4 ryczy jak głupi do tego jeszcze podtlenek LPG ???
|
|
Drżyjcie właściciele wszelkich agrotuningowanych złomów na 2 i 4 kółkach: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6953476,Nie_pyrkaj_na_drodze__bo_dostaniesz_mandat.html Niedługo wasze szpachlowozy i motóry z zachodnich śmietników bedą tam gdzie ich miejsce ...
|
|
ruskie spirytus przemycaja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |