piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z obwodnicą Łomży ?

Niestety Łomża (i Piątnica) nie mogą się doczekać obwodnicy. Powody do narzekań mają zwłaszcza mieszkańcy ulic Wojska Polskiego, Placu Kościuszki i Zjazd. Przejeżdża przez nie kilka tysięcy samochodów ciężarowych dziennie. Są one żródłem ogromnego hałas, który jest niewątpliwie szkodliwy dla zdrowia (spaliny z rtęcia plus stres) ale tez stanowią poważne zagrożenie dla lokalnych uczestników ruchu drogoego : pieszych i łomżyńskich kierowców. Jak na razie władze miasta nie wykazały się większą determinacją w rozwiazaniu tego problemu. Może potrzebna jest pikieta pod Urzędem Miasta lub blokada ronda przy placu Kościuszki? A może pomogą zbliżające sie wybory samorządowe żeby wreszcie coś drgnęło ? Ktos na forum pisał już że łatwo brać kasę za "nicnierobienie".

artos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z obwodnicą Łomży ?

napisz list do posła Kołakowskiego on jest najbliżej koryta gdzie decydują o obwodnicach i spytaj się go co robi

http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/165.htm

"Data i miejsce urodzenia: 13-06-1963, Zambrów" - no i Zambrów niedługo będzie miał obwodnice

A kiedy władze miasta z Panem B. na czele wykazały się większą determinacją? Wczoraj znajoma zadzwoniła do sekretariatu w Ratuszu i okazało się że pan B. jest na urlopie do 20 , pan Ch. jest na urlopie do 18 a pan. S. nie ma czasu na rozmowę;] I jak oni mają działać?

Ostrów, Wyszków, teraz Zambrów a Łomża ???

Obwodnica lomzy bedzie biegla przez sledziowo
"bo to korzystnie wplynie na rozwoj regionu" :(

...a co na to policja?

niezłe z tym posłem kołakowskim , tak jak by to od niego zależało hahaha dobre, obwodnica prawdopodobnie powstanie jak wyjaśni się przebieg via baltica, myślę że do 2014-2015 r. powinna powstać

poseł Gosiewski mógł postawić peron we Włoszczowej?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org