piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dentysta

czy może mi ktoś doradzić dobrego dentyste-tylko prywatnie i żeby był delikatny w tym co robi bo strasznie się boje dentystów. i w jakich godzinach i gdzie przyjmują.

docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dentysta

dr.Tomasz Poznalski na ulicy Długiej

akapulko12

Nie wiem czy chcesz ucunąć czy leczenie.Do usuniecia to jest najlepszy p. Głuszkowski tylko ojciec a nie syn. Ma swój gabinet koło Sądu ,koło Ekonomika nie pamiętam ulicy. A jesli chcesz zaleczyc to najlepiej to zrobi P.Drożyner na Rycerskiej.

Polecam dr. Marciniaka przy ulicy prusa (koło sklepu "białostocki" koło ronda) bardzo dobry fachowiec. Jednak na wizyte czeka się miesiące ale warto.

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

jesli sie boisz tak jak ja
to jeszcze raz powtarzam p. Joanna Skrodzka na ul. Księżnej Anny przy szkole nr 9
:)

zgrzyt hehe

weź i czekaj jak ząb boli jak diabli

a ile oni biorą za leczenie??

ja polecam denstystkę p. Beatę Zalewską, tylko, że ona przymuje w rutkach. Jest fenomenalna !! mój mąz, który bał się dentysty jak ognia teraz sam się do niej zapisuje na kolejne wizyty. Przyjmuje na kasę chorych i prywatnie też. tel do gabinetu 270 1022. naprawdę warto !!! a jak ząb boli to bez kolejki przyjmują. pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org