Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta |
czy może mi ktoś doradzić dobrego dentyste-tylko prywatnie i żeby był delikatny w tym co robi bo strasznie się boje dentystów. i w jakich godzinach i gdzie przyjmują. docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta |
dr.Tomasz Poznalski na ulicy Długiej akapulko12
|
|
Nie wiem czy chcesz ucunąć czy leczenie.Do usuniecia to jest najlepszy p. Głuszkowski tylko ojciec a nie syn. Ma swój gabinet koło Sądu ,koło Ekonomika nie pamiętam ulicy. A jesli chcesz zaleczyc to najlepiej to zrobi P.Drożyner na Rycerskiej.
|
|
Polecam dr. Marciniaka przy ulicy prusa (koło sklepu "białostocki" koło ronda) bardzo dobry fachowiec. Jednak na wizyte czeka się miesiące ale warto. AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
jesli sie boisz tak jak ja to jeszcze raz powtarzam p. Joanna Skrodzka na ul. Księżnej Anny przy szkole nr 9 :) zgrzyt hehe
|
|
weź i czekaj jak ząb boli jak diabli docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
a ile oni biorą za leczenie?? docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
ja polecam denstystkę p. Beatę Zalewską, tylko, że ona przymuje w rutkach. Jest fenomenalna !! mój mąz, który bał się dentysty jak ognia teraz sam się do niej zapisuje na kolejne wizyty. Przyjmuje na kasę chorych i prywatnie też. tel do gabinetu 270 1022. naprawdę warto !!! a jak ząb boli to bez kolejki przyjmują. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |