Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga łomża okradaja samochody |
w ostatnim weekendzie słyszałem o okradnieciu paru samochodów ,jednej nocy ukradli akumulator i radio ,a na innej ulicy okradli opla był pootwierany i zdewastowany.Nastepnej nocy okradziono mercedesa z kół widocznie były warte skoro własciciel rano zastał samochód na cegłach.Są to okolice woj.Polskiego i Dmowskiego,a policja nic w tym nie robi wiec zamykajcie samochody i miejcie na nie oko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga łomża okradaja samochody |
... a do tego wszystko dzieje się przed moim blokiem. 4 kradzieże w przeciągu niecałych 3 tygodni. widziałam nawet tą kradzież akumulatora, policja przyjechała godzinę po zgłoszeniu, zajrzała do samochodu i pojechała. Nawet nie poczekali aż właściciel zejdzie. Nam do samochodu włamali się dwa razy i pomimo że policja zatrzymała złodzieje to do czasu sprawy wypuścili go na wolność. Co do kradzieży to tu jest artykuł o tym http://4lomza.pl/index.php?wiad=19405 Jedyna radą jest chyba zmiana miejsca parkowana.
|
|
Bo policjanci wolą wlepiać mandaty młodzieży, która nic nie zrobiła.. niż zająć się tym czym powinni. A najlepsi są najmądrzejsi (czyt. najmłodsi) policjanci !
|
|
w tej okolicy najlepszym miejscem parkingowym jest POSTERUNEK POLICJI przynajmniej są tam kamery i żaden złodziejaszek na to nie pujdzie by coś z tamtąd ukraść,a policja bedzie parkowała u nas pod blokami.
|
|
Stamtad też kiedys cos ukradli,oni najlepiej pilnuja swojej dupy,czyli nie pakuja sie tam gdzie może byc problem.A to że okradaja,samochody to nie przesadzajcie,to nie warszawa,a kradna wszedzie.Nie róbcie afery
|
|
tylko nie wszędzie robią to 4 razy w przeciągu niecałych 3 tyg w jednym i tym samym miejscu ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
zeby mi pozwolili ja osobiscie bym sie na nich zaczaił i kosci tym złodziejom połomał kilkanascie lat temu miałem taka przyjemnosc jak do mojego sie włamywali
|
|
Są to okolice woj.Polskiego i Dmowskiego No i wszystko jasne, banda JEBA.NYCH PEDA.ŁÓW z tamtej biedoty. Tamte bloki to patologia w 80-90%. Frajernia jakich mało...
|
|
Chyba z lekka przesadzasz, bo nie cała wojska polskiego wygląda jak róg polowej i wojska polskiego, poza tym nigdy nic sie tu nie działo, zawsze był spokój a teraz znalazł sie jakiś wariat ktory kradnie w jednym i tym samym miejscu, nawet na tym samym miejscu parkingowym. Może jak ludzie przestana stawiać tu samochody to przeniesie się gdzieś indziej. ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |