Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bojkot Orlenu |
01.08.2009 - bojkot Orlenu, Mobilizacja Polaków! Ludzie, zróbmy coś w końcu! Nie dajmy siê tym złodziejom! To my, czyli klienci mamy tu najwięcej do powiedzenia! Bojkot Orlenu 01.08.2009 - wspaniała akcja, tylko musi się to rozejść po Internecie jak najdalej. Jeśli się uda chociaż w połowie, straty Orlenu spowodowane tą akcją bêdą wysokie. Zobaczą, że z klientami nie ma żartów, bo jeśli zobaczą naszą mobilizację, zaczną się z nami liczyć! Podobna akcja - "W Anglii zrobiono bojkot na BP,poproszono aby przez jeden dzień ,nie tankować na stacjach BP w całym kraju i faktycznie BP milionowe straty a ceny paliw automatycznie spadły w dół.Do tego jednak trzeba pospolitego ruszenia.Zróbmy bojkot na PKN ORLEN i po kłopocie". Ciekawa akcja. Jeżeli jesteście w stanie nie tankować na stacjach orlenu w dniu 01.08.2009 to możemy wywalczyć niższe ceny paliw. Orlen dyktuje ceny w PL. Inne stacje celowo utrzymują wyższe ceny ponieważ orlen ustala je po swojemu, to tak w telegraficznym skrócie. To jak przyłączamy się ? Temat skopiowany z Nissantech.pl , Turbokillers.com , MotoNe.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bojkot Orlenu |
ta akcja chyba juz była to po kiego ten temat?
|
|
Ja i tak tam nie tankuję bo tam nie szanują praw pracowniczych.
|
|
nie wiem czemu temat dopiero dzis został wklejony skoro go 3 dni temu wklejałem... nie moja wina... te forum jakies po***ne
|
|
a ja proponuje bojkot Forum 4lomza.pl.. nie od dzis wiadomo że drażliwe tematy się nie pokazują albo wlasnie z opóźnieniem! albo szybko sa zdejmowane... bo dla kogoś są nie wygodne... przypomne ostatni temat na Forum o Tomaszu A. Kurpiewskim.. gdzie temat zniknął chyba jak admin przyszedl do pracy ;P a gdy ja rano napisalem nowy wątek w tym temacie - tez został zdjęty choc nie było w nim NIC przeciwko ww. jasne: nie podoba ci się- nie pisz, nie czytaj.. ale jak daleko tak zajedziemy?
|
|
ja nie tankuje na orlenie.. Kupuje ropę od kierowców tirów.
|
|
co do bojkotu to i owszem ,ale nie sadze zeby to orlen dyktował ceny,raczej jest to zmowa cenowa.Co do tego że zniknał post na temat własciciela,to sie ciesz,nie wiem co napisałeś,ale jeśli go oskarzyłeś o cos badz ugodziłęś w jego dobre imie,to sprawe masz bankowo.Masz mu cos do powiedzenia powiedz w twarz.P.s Nie jeden juz tak zrobił
|
|
<fedor>: moj post byl w podobnym tonie co twoj.. wiec nie rozumiem dlaczego admin go zdjął..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |