czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bojkot Orlenu

01.08.2009 - bojkot Orlenu, Mobilizacja Polaków!

Ludzie, zróbmy coś w końcu! Nie dajmy siê tym złodziejom! To my, czyli klienci mamy tu najwięcej do powiedzenia! Bojkot Orlenu 01.08.2009 - wspaniała akcja, tylko musi się to rozejść po Internecie jak najdalej. Jeśli się uda chociaż w połowie, straty Orlenu spowodowane tą akcją bêdą wysokie. Zobaczą, że z klientami nie ma żartów, bo jeśli zobaczą naszą mobilizację, zaczną się z nami liczyć!
Podobna akcja - "W Anglii zrobiono bojkot na BP,poproszono aby przez jeden dzień ,nie tankować na stacjach BP w całym kraju i faktycznie BP milionowe straty a ceny paliw automatycznie spadły w dół.Do tego jednak trzeba pospolitego ruszenia.Zróbmy bojkot na PKN ORLEN i po kłopocie".

Ciekawa akcja. Jeżeli jesteście w stanie nie tankować na stacjach orlenu w dniu 01.08.2009 to możemy wywalczyć niższe ceny paliw. Orlen dyktuje ceny w PL. Inne stacje celowo utrzymują wyższe ceny ponieważ orlen ustala je po swojemu, to tak w telegraficznym skrócie.

To jak przyłączamy się ?

Temat skopiowany z Nissantech.pl , Turbokillers.com , MotoNe.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bojkot Orlenu

ta akcja chyba juz była to po kiego ten temat?

Ja i tak tam nie tankuję bo tam nie szanują praw pracowniczych.

nie wiem czemu temat dopiero dzis został wklejony skoro go 3 dni temu wklejałem... nie moja wina... te forum jakies po***ne

a ja proponuje bojkot Forum 4lomza.pl..
nie od dzis wiadomo że drażliwe tematy się nie pokazują albo wlasnie z opóźnieniem!
albo szybko sa zdejmowane... bo dla kogoś są nie wygodne...
przypomne ostatni temat na Forum o Tomaszu A. Kurpiewskim..

gdzie temat zniknął chyba jak admin przyszedl do pracy ;P

a gdy ja rano napisalem nowy wątek w tym temacie - tez został zdjęty choc nie było w nim NIC przeciwko ww.

jasne: nie podoba ci się- nie pisz, nie czytaj..
ale jak daleko tak zajedziemy?

ja nie tankuje na orlenie.. Kupuje ropę od kierowców tirów.

co do bojkotu to i owszem ,ale nie sadze zeby to orlen dyktował ceny,raczej jest to zmowa cenowa.Co do tego że zniknał post na temat własciciela,to sie ciesz,nie wiem co napisałeś,ale jeśli go oskarzyłeś o cos badz ugodziłęś w jego dobre imie,to sprawe masz bankowo.Masz mu cos do powiedzenia powiedz w twarz.P.s Nie jeden juz tak zrobił

<fedor>: moj post byl w podobnym tonie co twoj.. wiec nie rozumiem dlaczego admin go zdjął..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org