piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
uwaga łomża okradaja samochody

w ostatnim weekendzie słyszałem o okradnieciu paru samochodów ,jednej nocy ukradli akumulator i radio ,a na innej ulicy okradli opla był pootwierany i zdewastowany.Nastepnej nocy okradziono mercedesa z kół widocznie były warte skoro własciciel rano zastał samochód na cegłach.Są to okolice woj.Polskiego i Dmowskiego,a policja nic w tym nie robi wiec zamykajcie samochody i miejcie na nie oko.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: uwaga łomża okradaja samochody

... a do tego wszystko dzieje się przed moim blokiem. 4 kradzieże w przeciągu niecałych 3 tygodni.
widziałam nawet tą kradzież akumulatora, policja przyjechała godzinę po zgłoszeniu, zajrzała do samochodu i pojechała. Nawet nie poczekali aż właściciel zejdzie.
Nam do samochodu włamali się dwa razy i pomimo że policja zatrzymała złodzieje to do czasu sprawy wypuścili go na wolność.

Co do kradzieży to tu jest artykuł o tym http://4lomza.pl/index.php?wiad=19405

Jedyna radą jest chyba zmiana miejsca parkowana.

Bo policjanci wolą wlepiać mandaty młodzieży, która nic nie zrobiła.. niż zająć się tym czym powinni. A najlepsi są najmądrzejsi (czyt. najmłodsi) policjanci !

w tej okolicy najlepszym miejscem parkingowym jest POSTERUNEK POLICJI przynajmniej są tam kamery i żaden złodziejaszek na to nie pujdzie by coś z tamtąd ukraść,a policja bedzie parkowała u nas pod blokami.

Stamtad też kiedys cos ukradli,oni najlepiej pilnuja swojej dupy,czyli nie pakuja sie tam gdzie może byc problem.A to że okradaja,samochody to nie przesadzajcie,to nie warszawa,a kradna wszedzie.Nie róbcie afery

tylko nie wszędzie robią to 4 razy w przeciągu niecałych 3 tyg w jednym i tym samym miejscu

zeby mi pozwolili ja osobiscie bym sie na nich zaczaił i kosci tym złodziejom połomał kilkanascie lat temu miałem taka przyjemnosc jak do mojego sie włamywali

Są to okolice woj.Polskiego i Dmowskiego

No i wszystko jasne, banda JEBA.NYCH PEDA.ŁÓW z tamtej biedoty. Tamte bloki to patologia w 80-90%. Frajernia jakich mało...

Chyba z lekka przesadzasz, bo nie cała wojska polskiego wygląda jak róg polowej i wojska polskiego, poza tym nigdy nic sie tu nie działo, zawsze był spokój a teraz znalazł sie jakiś wariat ktory kradnie w jednym i tym samym miejscu, nawet na tym samym miejscu parkingowym.
Może jak ludzie przestana stawiać tu samochody to przeniesie się gdzieś indziej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org