Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co mysliczieo cinkoczento 7.0 |
bo mam zamiar se własnie kupic czekam na wasze odpowiedzi!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co mysliczieo cinkoczento 7.0 |
bes sęsu Tempiem głópote na foróm
|
|
niby czemu, duzo nie pali maly zwrotny a na cos lepszego mnie nie stac
|
|
Polecam po pierwsze dużo nie pali zwinny w mieście Zrobiłem u siebie kapitalny remont silnika i tylko gwiżdże (rozrząd, panewki, pierścienie, splantowałem głowice, wymieniłem popychacze) Tani w utrzymaniu Wiadomo nie jakoś wypas ale ujdzie w dupie :D
|
|
(skrentek) i o to mi wlasnie chodzilo o konkretko wiadomosc ma 94rocznik raczej to nie jest az tak duzo jak mi sie wydaje jest poszanowany bo starsza osoba nim jezdzi
|
|
silnik do dópy , skszynia tesz do doopy , w simie to pali tylko na popyh , pszyspiesza wolniej od kolasza wjeszdzajacego po gurke , a pionty bieg to hyba jako osdoba tam jest , stah tym wypszedzac nafet idoncom pielgszymke radja maryja bom moszna niesdaszyc :/ Tempiem głópote na foróm
|
|
nie prawda znajomy ma to nie narzeka
|
|
jakbym ja miał , i kcial ci go spszedac to tesz bym nie naszekał Tempiem głópote na foróm
|
|
on wlasnie nie sprzedaje tylko ktos inny
|
|
pefie snajomy tego znajomego , nie daj sie oszókac , to spisek !!! Tempiem głópote na foróm
|
|
nie!! nawet ich nie zna od starszej osoby bd bral
|
|
Haha a może taki podchodzący pod różowy ?? Jeśli tak to obejrzyj go z prawej strony POLECAM :-) Kierowcy niedzielni .
|
|
troche stary, podwozie do remontu przewody hamulcowe i hamule do wymiany, silnik jak nie robiony to do generalnego remontu, korozja już go pewnie zjada, może tego nie widać na pierwszy rzut oka ale autko ma swoje latka. twoja decyzja.
|
|
lubama nie widziałeś samochodu a już najlepiej wiesz;-] widać że wszystkie rozumy pozjadałeś...
|
|
jedyny komentarz do tego samochodu już lepiej weź poloneza lub dużego fiata z nowocześniejszych mniejszych to corsa, matiz, punto, panda, a nawet tico lepsze pzdr. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
7.0 ? wow to silnik chyba w kabinie a tylne siedzenie wyjete xD
|
|
duvall -dobrze że ty wiesz wszystko. Ja nie pisałem że wszystko wiem, to twoje słowa, napisałem to - bo jest chyba logiczne że w kilkunastoletnim aucie to już koroduje większość części i trzeba liczyć się z ewentualnymi kosztami. A tak apropo - to temat postu jest "co mysliczie o cinkoczento 7.0" więc nie oceniaj ludzi i nie wypowiadaj się na ich temat nie patrząc im w cztery oczy, bo nie wypada.
|
|
mistrz 418 masz racje wszystko mowi samo za siebie juz lepiej jak nie masz kasy to nawet poloneza z gazem i moze jeszcze taniej bedzie sie poruszac te male gowno z obciazeniem pod gorke nie moze wjechac,teraz jest wybor aut
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |