Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Regeneracja maglownicy... |
Czy może ktoś z Was wie, czy w Łomży jest jakiś zakład, który regeneruje maglownice (dokładnie przekładnię ślimakową z opla omegi) ????? ewentualnie w pobliżu Łomży. Z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Regeneracja maglownicy... |
odświeżam pytanie czy gdzies w okolicy regeneruja przekladnie kierownicze do forda?
|
|
Miejscowość Suchonie k.Białegostoku,tam specjalizują się w maglownicach i kolumnach kierownicy,w różnych innych warsztatach robią to sporadycznie. Doskonałe warsztaty są też w Łodzi i Poznaniu ,ale to kawał drogi. Kokosz
|
|
Run baby run do jakiego forda?? .:Co mnie nie zabije to mnie wzmocni:.
|
|
forda forda pieknnie powiedziane, wymiana opon tez w planach, nie ma s'niegu i opony stare puszyykaj sobie nowy samochod z innej generacji
|
|
Suchonie k/B-stoku przekręt totalny , nigdy w życiu zapłacisz i za rok będziesz robił jeszcze raz a cena , po rozebraniu powie ci że nie nadaje się do regeneracji i zaproponuję swoją za b.wysokie pieniądze albo włożenie twojej. Kasa za montaż i demontaż i koniec koniec jest taki albo bulisz wysoką kasę za jego chwilową dobry złom albo wracasz na swojej bez pieniędzy. .....Proponuję wyjąć u mechanika i wysłać do zakladu profesjonalnego wtedy unikniesz takich kombinacji. .......Poszukaj na internecie -NAPRAWA PRZEKŁADNI KIEROWNICZYCH a znajdziesz...........Nigdy w życiu JOWISZ Suchonie...!!!!!!!!!!!
|
|
chyba w sochoniach ... szczebiotka swoje dobre rady zachowaj dla siebie bo do tematu nic nie wnosisz
|
|
Dwa lata temu robiłem luzy i wycieki w Białym u Ferenca tel. 606414644, ul. Warneńczyka 5. Do dzisiaj jest ok, tak, że nie narzekam. Zapłaciłem chyba 250, czy 300 (scorpio). Dawał ileś tam gwarancji - chyba 6 m-cy. Zadzwoń do niego, bo coś mi się przypomina że nawet nie trzeba tam jechać, tylko przez intercars, czy coś takiego można przekazać. Robił też z wyjęciem i założeniem, ale z tym - wiadomo - trzeba się umówić.
|
|
siema ja robilem kiedys maglownice nie w suchoniach tylko w ksiezynie naprawde solidna firma jedziesz dajesz im swoja a oni oddaja ci juz zregenerowana auto opel vectra i nic mi sie nie dzialo po roku czasu pozdrawiam
|
|
....... ale czy taka maglownica obsługuje maglowanie prześcieradeł 2x2 ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
....... ale czy taka maglownica obsługuje maglowanie prześcieradeł 2x2 ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |