niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stalowa Ambona na drzewie w Pniewie

Jadąc przez Pniewo w kierunku Gaci, jakiś idiota w "Nad Narwiańskim Parku Krajobrazowym" zainstalował stalową AMBONE na dzewie, którą przymocował za pomocą stalowych drutów i gwoździ. Z tego miejsca poluje na dziki i inną zwierzynę, czy prawo pozwala na takie żeczy?????????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stalowa Ambona na drzewie w Pniewie

Jak mógł zainstalować Ambone ?? chyba zrobił na drzewie ale Stalowa AMbona ????????? hehe pierwsze słysza zawsze widziałem takie drewniane z desek !!! a jak ma pozwolenie na to i na polowania to jest Legalne !

A co na to Koło Łowieckie? Czy dalej budować będą sobie opinię Koła Kłusowników? A co na to leśniczy?

Zbych

To zrobił myśliwy z kółka łowieckiego z tego terenu. Wioskowe na pewno wiedzą kto. Ale nikomu tego nie wydadzą.

Gajowy Marucha wie o co chodzi. Niech się wypowie na tym forum :)

A może ambona powstała na zlecenie tamtejszego proboszcza, który będzie stamtąd prawił kazania swoim parafianom...
Na drzewie w Pniewie...
W kierunku Gaci...
Rewelacja!

A Kapelani bendą trąbić trombkami na atak na zwierzynę ;)

W Kole Łowieckim też pewnie mają kapelana- bo gdzie ich nie ma, skoro nawet na dworcach PKKP są! w Straży Pożarnej - są! W wojsku, policji i diabli wiedzą gdzie jeszcze - są! Nawet podobno w MPWiK- u też jest bo trzeba było mocno obniżyć opłaty za ścieki, woodę i prąd dla W. Seminarium Duchownego... no i ktoś tego musi pilnować! Ot, ogłupiałe państwo...durnowatych ludzików.

Zbych

Panowie wy se jaja robicie ja jak zobaczyłem to drzewo to dwie noce niespałem jak można tak niszczyć przyrodę, a wy w parku chcecie kościół popudować.?!

Nie robimy sobie z tego żartów! Nawet zadzwoniłem do koła łowieckiego i powiedziałem im o tym, obiecali, że sprawdzą. To rzeczywiście jest zwykłe łajdactwo, ale - przyznasz- w naszym państewku już wszystko zaczyna wyglądać jak kpina, stąd moja irytacja. Pozdrawiam.

Zbych

Zbychu dzięki że przedzwoniłeś zobaczymy czym to się skończy, bo tyle się mów o ochronie przyrody, ale niektórych baronów prawo nie rusza!!!???>>><<<

No nieźle, a tak wogóle wiecie ze w okolicach Bony - Starej Łomży powstaje jakieś stowarzyszenie :) Chaciaż wolałambym aby plaże strzeżoną tam zrobili bo wielu ludzi pływa na zakolu :)
a co do tej "Ambony" to zrobiliście szum i zdejmą(zapewne- ale nic nie jest pewne :P)
Dziwne rzeczy na tym świecie :P

Pozdrowiam :D

Wierz we włsne możliwości a uczynisz cuda :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org