Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stupendium Unijne |
Z wielkiego halo małe wyniki. Jak w czerwcu składałem wniosek to wszyscy pięknie ładnie że stypendium powinienem dostać. Mówiono, że kto złożył wniosek to prawie pewne, że dostanie. Ale z czasem wszystko się diametralnie zmieniało!!! Na początku zmieniano terminy rozpatrywania podań itp. aż w końcu przed świętami (w końcu) dowiedziałem się, że nie dostane. Ale dziś gdy przeczytałem artykuł na 4lomza do mi się śmiać chce!!!!!!!!! Na 300 złożonych podań 17 zostało rozpatrzone pozytywnie. Powiedzmy szczerze po co ten cały zachód ze zbieraniem wszystkich papierów. Tylko czas zmarnowałem zamiast ma studia zarabiać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stupendium Unijne |
ty myślisz że to prawda ? 1/10 osob dostanie ty chyba nie masz szczęścia :(
|
|
Ta unia nas oszukuje oni po to to zrobili żeby kase mieć !! ityle oszuszci !!
|
|
Tak. Unia Cie zje. I bardzo dobrze. A teraz idz posluchac radia maryja.
|
|
Ja jestem, byłem i będe za unią i mi się wydaje, że to wszystko przez naszych polityków.
|
|
Z trzech milionów euro przypadających tylko na Podlasie, w Łomży dostało stypendium kilkanaście osób... No comments. Ja też liczyłem na te stypendium, ale z natury jestem realistą :))), dlatego w ostatecznym rozrachunku, nie jestem zaskoczony werdyktem :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |