Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowi ludzie na forum |
Jestem zalogowany na forum od dłuszego czasu pisze tu komętarze i tematy ale zauważyłem że sa nowe osoby na forum które bardzo serdecznie pozdrawiam myśle że będzie mi sie dobrze z wami pracowało pozdrawaiam wszystkie osoby ktore są zalofowane na forum bardzo dobrze mi sie z wami pracuje serdecznie pozdrawiam !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowi ludzie na forum |
Pozdrawiam wszystkich
|
|
ptyśu tak dalej jest git i pozdro @ll (to jest całe nasze WNB) grzybek
|
|
JA NIC DO WAS NIE MAM ALE WY CHYBA MACIE 13 ALBO 14 LAT JAK SIĘ NIE MYLE ? NO CÓŻ JA DAWNO TU NIE ZAGLODAŁEM ALE ZMIENIE TO MOŻE MAM WOLNE TO POWPADAM DOWAS Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
Tu przeważnie tylko młodziez ale są ludzie starsi (bez urazy)
|
|
A co według Ciebie znaczy "...ludzie starsi" ?. Zdefiniujesz jakoś ?. Ave
|
|
Ludzie którzy ledwo chodze na nogach co mają wiecej niz 27 lat i tp.
|
|
Co prawda mam więcej niż 27 lat, ale jeszcze o kulach nie chodzę i mam się tak nieźle jakoś... Jednym słowem całkiem żwawa ze mnie staruszka i do tramwaju jeszcze dobiegam :D
|
|
ryskago chyba nie jest jednak z Tobą tak dobrze ;) P.S. Widział ktoś w Łomzy tramwaj ?
|
|
No w Łomży nie, a w Krakowie, bo ja taka przybłęda jestem... A do Waszych okolic mam specjalny sentyment... :)
|
|
Może zrobią takie tory i tramwaje ale jak by mieli cos robić to generalny remont Łomży !!
|
|
A może "zrobio podziemne tunele pod Łomżo" - dawno o tym nie było :) PS. to ludzie powyżej 27 lat jeszcze żyją?
|
|
w Łomży to wszystkie tory się kończą :)
|
|
A jak jeszcze lotnisko i metro . grzybek
|
|
|
OOOOO No Kiedy te moje LOTNISKO ?? ?
|
|
Gdybam gdyby to nie było na niby Gdybam gdyby to nie było na niby Gdyby, gdyby to nie było na niby Gdyby świat cały Obrósł w niebieskie migdały Gdyby Magik był doskonały Gdyby podziały gdzieś się podziały Gdyby ryby głos też miały Kaktusy na dłoniach by wyrastały Gdyby po Ziemi stąpały ideały Biały byłby czarny A czarny biały Indywidualnie na życzenie upały Wciąż smakowały te same specjały Minerały każdej skały Szlachetne jak kryształy A wszystkie kabały To tylko kawały Gdyby czyn był godny chwały Gdyby Fokus nie był tak zarozumiały Gdyby wrony nie krakały Gdyby kozy nie skakały Gdyby tak psy nie gryzły Koty nie drapały A komary nie wkurwiały Gdyby dyskojeby tak się nie rzucały Gdyby równiejsze z równymi równać chciały Gdyby nowe hip hopowe kluby powstawały Gdyby foki w klubach tych dupami wywijały A ekipy rymowały A się nie napierdalały Gdyby składy tak jak mówią reprezentowały Gdyby z pióra słowa dosłowne spływały Gdyby w Gie O Pe zwykłe deszcze padały Gdyby szyby i kominy mnie nie otaczały A kraina Niby-Niby Gdyby kromki spadały odwrotnie Gdyby przerzutnie pociągały mnie okropnie Gdyby rymy się składały wielokrotnie Gdyby hip hopowe głowy dostawały stopnie A stopnie wystawiane by nie były pochopnie Gdyby u mnie na oknie stały Kwiaty paproci i niebieskie migdały Gdyby ich cechy się uzupełniały Gdyby cudowne sny się sprawdzały Gdyby Rahim zbierał pochwały Gdyby problemy zmieniały się w banały Gdyby z wszystkich treści morały wypływały Gdyby partnerki partnerów swych kochały Gdyby oczy nie płakały A usta się wciąż śmiały Gdyby powracały piękne chwile I trwały Gdyby lepsze czasy nastały Gdyby kawki nie padały Gdyby pały nie ścigały Gdyby składy hip hop grały Przy tym nie dawały chały Gdyby gazy nie wybuchały A pożary nie wyniszczały Gdyby wody nie zalewały Kataklizmy nie istniały Gdyby bratnie dusze się wspierały I sobie ufały Gdyby rymy tylko na wolno powstawały Gdyby farby nie zaciekały I na murze nie matowiały Gdyby wielkie nominały Każdą kieszeń oblężały Na plakatach by widniały Pfk inicjały No a konfesjonały By innowierców pochłaniały Gdyby wszelkie bariery pozanikały Gdyby żadne serduszka nie pękały Gdyby kary winnych spotykały Gdyby każdy był wyrozumiały
|
|
powyzej 27 roku zycia to starcy... no ladnie. mysle ze wiekszosc z nas wedle rozumowania powyzszego powinna juz sie do groby wybierac.
|
|
Bartez, za ten wierszyk masz u mnie + nawet nie wiesz, jakie to ważne, że znalazłeś go gdzieś, skopiowałeś i wkleiłeś. Jak go jeszcze przeczytałeś, to już wogóle California :) A może Ptysiek i DJ'e też coś takiego wymyślą? Pozdro.
|
|
To jest Tekst Piosenki "Gdyby"- Paktofonika tak wziełem ten utwór bo mi wpadł w ucho fajnie się rymuję a może teraz chcecie tekst "Kurewskie Życie - Peja wasz ulubieniec może ?? hm zaraz bedzie bo mam teksta na blogu :D
|
|
Nieee, tego to nie chcemy. Spójrz, w tytule masz przekleństwo. Po cholerkę naduzywać przekleństw? Twardzi faceci nie przeklinają. Przekupki na rynku - tak. Pozdro
|
|
Autor: adamus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-01-05 15:04 A może "zrobio podziemne tunele pod Łomżo" - dawno o tym nie było :) PS. to ludzie powyżej 27 lat jeszcze żyją? Wszystko zależy od stopnia zakonserwowania. Jak se człowiek codziennie zażywa kąpieli w kozim mleku jak niegdyś Kleopatra, na zmianę z kąpielami błotnymi, to i trzyma się jakoś...:) Kurde, kofam "te forum" :)
|
|
Piszę powoli, ... (wiek nie pozwala, palce już nie te) ... i zapomniałem co miałem napisać. .... starość 3... latka.. pozdrawiam wnuczków też (mam nadzieję że będę miał)..
|
|
pOMYŚLE I WYMYŚLE :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |