Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fajka wodna |
Wiecie gdzie w łomży mozna kupic fajke wodno ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fajka wodna |
FAJKĘ WODNĄ to wiem ale "fajke wodno" to o takiej nie słyszałem...
|
|
Haha, ortografia Łomżyniaków jest godna podziwu. :) cS ;d
|
|
w dopalaczach pewnie
|
|
allegro cie ratuje
|
|
http://www.fajka-wodna.pl/sklep.html ale można też wykorzystać dobrze wypłukaną butelkę po np. 1,5 l. jakiegoś napoju, wlewasz wodę, potem tak uszczelniasz wlot do butelki, aby podłączyć dwa przewody - mogą być po kroplówce. Palisz fajkę luba faja (nie zaciagając się) i wpuszczasz wydzielinę (dym) do wody. Gdy nad powierzchnia pojawi sie dym jeśniejszego koloru to zasysz to drugą rurką. Warto oznaczyć kolorami -= wejście zielona rurka, wyjście czerwona. Smacznego.
|
|
coś ekstra: Shisha (szisza, lub nargila) Zbudowana jest ona z: Dzbana, najczęściej szklanego naczynia (często także miedzianego lub ceramicznego) zdobionego elementami orientalnymi, do którego nalewa się wodę(wodę z lodem, mleko, wódkę i inne ciecze) Systemu, metalowej rury (często ozdobionej finezyjnymi wzorami) nakładanej na wierzch, pełniącej rolę jednocześnie korka jak i odpowiadającej za doprowadzanie powietrza i odprowadzanie dymu; zakończonej podstawką lub glinianym nakładanym naczynkiem na melasę lub susz owocowy. Węża, elastycznej rurki (wykonywanej pierwotnie ze skóry), także często metalowej powleczonej materiałem lub plastikowej, zdobionej, zakończonej metalowym bądź drewnianym ustnikiem, przez którą zaciąga się dym powstały w szklanym naczyniu. Czyli można zrobić to własnym sposobem - ale te rozwiązanie jest już bardziej eleganckie.
|
|
A nie lepiej kupić fajki i je po prostu spalić?
|
|
w prezenciku na krotkiej just move on
|
|
Zobacz w patrolu.A ja mam pytanie gdzie na południu można kupić bletki?
|
|
w zoologicznym Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
fajkie hcesz pociongac? no alegro
|
|
Ja kupiłam w Massie na Dwornej
|
|
jak potrzeba to sie robi z tego co ejst pod reka niestety w naszym kraju za uzywanego bonia mozna dostac wyrok to sie nie trzyma na przypal Who's Your daddy?!!!
|
|
narkomany popieprzone
|
|
haha ciągać się zachciało ;D www.nasza-cela.prv.pl
|