niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lata 60

Poszukjue okularow duzych lata 60 damskich i jakiegos meskiego stroju - koszula spodnie na Sylwestra, moze ma ktos cos takiego, bo moi rodzice pozbyli sie niestety tych skarbow przeszlosci. Prosze o info na mail:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lata 60000 O-zone

hehehe dobre :P bedziesz się ubierać jak ci z o-zone ?

Re: Lata 60

Hehe dokladnie tak :)

To na fajnego Sylwestra idziesz. Hehe:)

Taaa super w rytmach O-Zone :] i Trzesacego Stefana (Shaking Stevens)

Re: O-zione

No nawet nawet ubrania to nie wszystko najważniejsze jest zabawa :P jak bedzie się dobrze bawić to może się bawić w strojach o-zonu zadzoń donich oni ci pożyczą hehe:P

NUMA NUMA NUMA JE

U sasiada znalazlem czadowa koszule i oklury. Bedzie jazda w pyte:) A bawic sie to my juz umiemy. Mam nadzieje ze wszyscy beda bawic sie dobrze w tym dniu konca roq:)

disco bange w stylu o-zone czad :D chyba idziesz do nowego klubu ??

Najważniejsi są ludzie, którzy umieją się bawić, wymyślić takie przebieranki i z pomysłem wcielić w życie. Lokal naprawdę nie jest ważny. Na domowego Sylwka też z powodzeniem można się przebrać - tak właśnie robi mój brat. U nich tematem przewodnim stroju wieczorowego jest schyłek lat 80-tych na czele ze wspaniałymi ortalionikami (jakże modnymi i pożądanymi w tamtych czasach) z ciekawymi dopełnieniami typu przeciwsłoneczne okulary "mucha", buty wyjściówki z "szyszkami", białe skarpetki i musowo frywolnie narzucona skórka brązowa o kroju tzw. "do bioderek" (koniecznie ze ściągaczem). Jazda, mówię Wam!!!

Życzę Wszystkim udanego Sylwka :)))

Taaa...do dobrej zabawy potrzebna jest dobra ekipa...my coś wiemy na ten temat,prawda Jasta ;-) hehe

O tak...:)))
(Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...) Hehe:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Re: Lata 70

Fajne takie lata 70 albo 80 jak w tych o zonach niezle można sie bawić i muzyka jeszcze :D

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org