Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezenty |
Jakie prezenty kupiliście swoim bliskim ?? i czy te prezenty nie są z bazarów lub rynku ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezenty |
Chyba większych bzdetów nikt jeszcze na tym forum nie pisał heheh.
|
|
to ciesze się !!
|
|
Śledczy...rządzisz - jak zwykle :D:D:D:D ------------------------------------------- Jak zwykle pozdrawiam
|
|
bezkitu na co komu prezenty starczy jak sie kwitu dostanie tak jak ja zawsze mowie rodzinie ze nichce plezencikoW!!!tylko pieniodze i zawsze dostane wiecej niz warte by byly moje plezenciki:P!!!
|
|
śLeDcZy znów byłeś niegrzeczny, wypisując takie bzdury na forum. Pod choinką zapewne znalazłeś rózgę (z bazarku przy PKS). Dj.NaPrl zgadzam się z Tobą, lepiej dostać kilka kopert (oby nie pustych), niż prezenty, które na nic się przydadzą. Dostając kasę, sami decydujemy, co nam potrzebne :-))) Wesołego jajka... Pozdrawiam
|
|
hehe MrS masz rację, tyle że ja występuję jako dający koperty. A sam ich jakoś nie dostaję. No ale ważne jest aby dawać, a nie brać, czyż nie ?. Ave
|
|
Ależ taaak! To stokroć przyjemniejsze... :)
|
|
Najlepszy prezent - preze...rwatywa. Będzie mniej wymyślających podobne tematy. A może śledczy liczył, że któś mu się zwierzy, ile ruskiej gorzały na jermarku zakupił? Byłoby kogo podkablować, a za premię kupić prezent.
|
|
wstrętni materialiści :) PajeL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |