Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
święta na stronach internetowch |
czy spotkaliście na jakiś stronach głównych jakiś świąteczny wystrój ? np choinki bombki mikołaje śnieg i inne ? np na www.elomza.pl albo na onecie to można zauważyć że zbliżają się świeta i zima jest a np na 4lomza to nic ? nawet troche jakiś rzeczy żeby wygladało jak idą świeta ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: święta na stronach internetowch |
Nie wiem od kiedy, ale teraz jak wszedłem na portal to był baner ze słowami kolendy!!! Może to reakcja na twój post śLeDcZy!!!
|
|
MAsz racje, szaro tu troszke:)))
|
|
Brawo Admin że nie zapomniałeś o świętach a np na wp.pl zapomnieli hehe
|
|
Sorki "Sledczy" ale w domu to pewnie choinke juz w polowie listopada ubrales? Wydaje mi się, ze te strojenie wszystkiego na swiatecznie pol roku wczesniej to "lekka przesada", ktora przywedrowala zza oceanu. Jak przychodzi odpowiednia chwila to chlopaki zmienia wyglad 4lomza.pl bez potrzeby zwracania im uwagi. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
raver ja nie ubieram choinki w Listopadzie teraz mamy Grudzień i jeszcze nie mam choinki może 23 Grudnia kupie. Mi tylko chodziło że np. na stronie elomza.pl to widać świeta już od jakiegoś czasu i chciałem was się zapytać czy na jakiś innych stronach widać Zime i Święta a nie oto ze już mam ubierać choinke i inne np. jak już jechałem Al.Legionów to były te światełka ozdobne na lampach to pomyślalem że na stronach też coś bedzie no jak na tej stronie napisałem posta otym to zaraz zauważyłem zmiane to dobrze nie myśle że to przez mojego posta tylko że zainteresowali sie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |