Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
potrzebuje koparki |
szukam koparki do piwnicy zeby wykopac doł.. moze ktos ma jakies namiary to niech poda .jakie sa ceny wogole za wykopanie dola po budynek do piwnicy zebym sienie oszukal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: potrzebuje koparki |
sienieoszukasz jak wykopiesz lopata Dzeyson
|
|
Ceny sa zalezne..z tego co ja sie orientuje to płaci sie od czasu pracy koparki...za kazda rozpoczeta godzine okolo 100 zł..
|
|
to potrzebna ci koparka czy iveco, zdecyduj się
|
|
zadzwoń pod nr 602 898 949 i popytaj. polecam. angella
|
|
do piwnicy zeby wykopac dol to ona raczej sie nie zmiesci. pozostaje lopata
|
|
robrob koparka potrzebna na dzien jeden. iveco tez chce hehe
|
|
Zadzwoń 602 554 909. Ma różne koparki i samochody. Ja polecam, jestem zadowolona.
|
|
Kopara to rozowym okularom opadnie po przegranej PiS w wyborach;)))) Hahaha, nie moglem sie powstrzymac :D
|
|
jankes, ale co, ze będzie zakaz pisania po niepolsku? :P :P :P
|
|
ceny za wykopy są różne zalezy wszystko od wielkości wykopu tn. głębokości czy ziemię trzena wywozić z posesji czy też nie ...........można płacic za godzine lub od wykopanego metra.......sam polecałbym płacić za godziny pracy taniej wychodzi ........ja polecam tego pana 0601942052 ostatnio 90 złotych za godzine pracy płaciłem u niego i jestem bardzo zadowolony
|
|
W razie potrzeby koparki zawsze wynajmujemy od firmy Bellator https://bellator-mb.pl/c-koparki-kolowe/ . Mają bardzo dobry sprzęt zarówno pod względem parametrów, jak i stanu technicznego. Cenowo jest to również bardzo opłacalna opcja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |