Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiono nokie |
dn.30.05 ok 18 na dworcu pks zgubilam nokie, osoba do ktorej sie dodzwonilam, prosze o kontakt, mam tam bardzo wazne numery kontaktowe, od ktorych zalezy zdrowie mojego dziecka. tel. 888166456
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiono nokie |
to moze napisz ze chcesz tylko numery z tego telefonu ;p moze ktos Ci je poda
|
|
naraziles rzycie dziecka... liczysz na to rze ktos ci poda tu te dane? albo ty jestes glupi, albo liczysz na glupszego od siebie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja mam jeden z tych numerow - dwie jedynki cztery zera zadzwon tera
|
|
To nie śmieszne,ale nie którzy gubią w głupi sposób telefony a pozniej znajdują ludzie którzy mają wszystko głeboko gdzieś ... i wiadomo sprzeda opylić telefon żeby mieć na lufke lub wódeczke .
|
|
znajomy kiedyś znalazł teczkę z dokumentami to spacerował na komendę policji z 3 miesiące i po drodze zaliczył rewizję w domu bo okazało się że to zostało ukradzione z samochodu z innymi rzeczami i póżniej porzucone. I co, terez jak coś znajdzie to odda??? angella
|
|
''bardzo ważne numery kontaktowe, od których zależy zdrowie mojego dziecka'' - ładnie to tak używać dziecka do osiągnięcia celu ? Nie lepiej napisać - Chodzi mi o materialną wartość telefonu. Szanowni forumowicze spójrzcie na poniższy temat. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=191393&t=191393 W swoim poście veekee polecił pewnego glazurnika: ‘’888166456- polecam, byc moze bedziesz musiala poczekac troszke, ale warto’’ Pragnę nadmienić ze veekee polecił samego siebie. Az takie kolejki klientów się do Ciebie pchają, ze trzeba poczekać ? Po co w takim układzie się reklamujesz ? Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
"naraziles rzycie dziecka..." pisze sie Życie a nie RZycie
|
|
naprawde? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jak mozna czepiac sie jasia ?(ktory robi bledy od ilus tam lat w celu niewyjasnionym i robi to specialnie na tym nicku)Grzes89 chcesz pokazac ze jestes madrzejszy?
|
|
Grzes89 Niedawno przystąpił do egzaminu dla 6-klasistów i się mądrzy... Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |