Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SALON PLUSA W CENTRUM HANDLOWYM 4+ |
Pomóżcie do kogo można napisać skargę na kierowniczkę z salonu Plusa w Centrum Handlowym 4+. Wszystkie skargi przyjmuje ona więc do kogo napisać skargę na NIĄ????? Mam dośc jej niemiłej obsługi. Ciągle jest nie zadowolona, nie miła i jej wyraz twarzy mówi wypier.... z tego salonu dajcie mi świety spokój. To az nie możliwe że w Łomży w której jest pełno salonów orang, era jest tylko jeden salon Plusa. Pani Żelazna się meczy jak nas obsługuje i my razem znią. miki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SALON PLUSA W CENTRUM HANDLOWYM 4+ |
Ja tez tam kiedys poszedłem bo chciałem przenieść się do plusa, ale wszelkie pytania jakie zadawałem miałem wrażenie że sie głupio pytam i widziałem uśmieszki na twarzy Pani obsługującej mnie. Bardzo mi sie to nie podobało,grzecznie podziękowałem i wyszedłem.Więcej tam nie wstąpię. A obsługiwała mnie jakaś młoda dziewczyna blondyna.
|
|
łewap chyba nie mówimy o tym samym salonie w 4+ jest tylko jedna Pani blondynka ale młoda to ona nie jest miki
|
|
Proszę bardzo : Marcin Adamski 605828300
|
|
Dzięki tylko kto to jest Marcin Adamski. nie chcę sie znowu sparzyć już kiedys dostałem email do Koordynatoraod Pani Kierownik Zelaznej i okzazało się ze był to adres email do firmy budowlanej. miki
|
|
Człowiek który trzyma ten biznes w ryzach, i główny manager ds merchandisingu
|
|
Dla omijających plusa w 4+ - salonik z naprawdę miłai kompetentną obsługą jest w kauflandzie... nigdy nie zawiodłem się na tym punkcie
|
|
po porstu wejdź na stronę plusa i napisz tam skargę podając adres salonu. Oni mają dosyć mocne standardy obługi.
|
|
To Żelazna jest kierowniczką? <lol> dlatego już ludzi nie poznaje :P
|
|
A ładnie to tak od razu po nazwisku?Koleś nie odpowiada Ci to zmień sobie sieć i po sprawie.Duży wybór masz .A pani może miała okres .Podpisz swojego posta swoim nazwiskiem HEROOO.
|
|
Rufi ma rację nie wyjeżdzajcie z nazwiskami. Co do jakości obsługi w sklepach i instytucjach w Łomży to mam wrażenie że czas stanął w miejscu. Jak za "demoluda" był żart - Czego .... ! Pani sobie życzy. Tak jest i teraz. Wchodzisz i od drzwi jesteś intuzem, "pani" ekspedientka w połowie przeżuwania kanapki lub przełykania kawy rzuci "miłe" spojrzenie, że jak to można było jej przerwać kawę kanapkę czy papierosa. Tak. Tak wiem ! Każdy ma prawo zjeść,zapalić, napić się kawy czy herbaty ale czy musi to robić na środku swojego miesca pracy ? Kiedyś w sklepie meblowym za stacją pryma na ekspozycyjnych ( !!!!!) meblach leżała w pół zjedzona bułka i nie dopita "chińska zupka". Na palcach jednej ręki można policzyć punkty gdzie obługa jest miła i dotyczy to tylko tzw. sieciówek. Tam raz lub dawa razy na miesiąc mają kontrolę tajnego klienta i kto nie spełnia standardów obsługi firmy to długo nie po pracuje. Reszta się nie boi ,a jak już właściciel stoi w sklepie to juz ma totalnie klienta w d... . Hanlarze narzekacie na małe obroty ? Jak my klienci mamy iść tam gdzie nas traktują po chamsku ??? Ludzie trochę kultury !!!!
|
|
Najlepiej napisać na stronie Plusa, bo z tam tąd prześlą tą wiadomość do koordynatora tego punktu plus do właściciela więc po premii może też być dla tej pani ,a ponadto dlaczego nie po nazwisku?Jest to osoba ogólnie dostępna , która nosząc identyfikator prawdopodobnie zgodziła się na udostępnianie swoich danych osobowych.
|
|
"Jest to osoba ogólnie dostępna , która nosząc identyfikator prawdopodobnie zgodziła się na udostępnianie swoich danych "Człowieku nosi idint żebys _wiedział z kim rozmawiasz _konsultant czy kierownik.Takie pewnie wymogi sieci a nie do smarowania osoby prywatnej na forum.Nie wiem czy wiesz ale jest taka kniiga jak" Kodeks cywilny"
|
|
jasimar napisał/a : "est to osoba ogólnie dostępna , która nosząc identyfikator prawdopodobnie zgodziła się na udostępnianie swoich danych osobowych." Prawdopodobne to jest, UFO, życie po śmierci i nocne skrzaty :) Dawno się tak nie uśmiałem hehe :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
To prawda, ta dziewczyna która pracuje w Plusie jest nie miła i więcej tam nie pójdę.
|
|
aż tam pójdę i ją opierdole:)
|
|
Ogólnie w Centrum 4+ pracują nie miłe Panie i to nie ma znaczenia czy to jest salon Plus czy odzieżowy.Niedawno byłam tam i Pani z Vertusa strasznie była zajęta grą w telefonie niż obsługą klienta.Straszne!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Autor: dagmarka (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 29-05-09 18:50 OOO znajoma z innego tematu.Dagmarko bo ty się ubierasz w sklepach dziecięcych dlatego Ci inne nie pasują.W salonie Byłem Obsługa ok.Jak Ja miło do pani To ONA też dla mnie.Kwestia podjazdu.
|
|
Autor: dagmarka (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 29-05-09 18:50 Ogólnie w Centrum 4+ pracują nie miłe Panie i to nie ma znaczenia czy to jest salon Plus czy odzieżowy.Niedawno byłam tam i Pani z Vertusa strasznie była zajęta grą w telefonie niż obsługą klienta.Straszne!!!!!!!!!!!!!! Napisała co wiedziała...zapomniała sama chyba ,że tam pracowała...
|
|
Niestety nie miałam przyjemności tam pracować.A patrze że wypowiadają się panie które pracowały w wenice oj jaka szkoda że już nie pracujecie???
|
|
Ja nie ubieram się w sklepie dziecięcym tylko swoje dzieci i widać jaki ty masz podjazd do ludzi.
|
|
A ja zaproponuję wam bitwę w kiślu.LEJTA SIĘ!!!!
|
|
Dagmarko To ty się zajmij lepiej już tymi swoimi DZIECIAKAMI .Bo ponosi Cię wyobrażnia.Skąd ty takie pomysły bierzesz( .A patrze że wypowiadają się panie które pracowały w wenice oj jaka szkoda że już nie pracujecie???)Ty chyba naprawdę masz coś z TYM WENICE.A podjazd to Ja mam do TEMATU.Dla Ciebie specjalnie DUŻYMI literami piszę żebyś zrozumiała co czytasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |