Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa Biedronka |
Kiedy jest otwarcie nowej Biedroneczki na Wojska Pol.??Moze ktos wie?Biedroneczek u nas juz chyba dostatek,a tu prosze-niespodzianka-kolejna sie zbudowala:)I to w jakim miejscu...W centrum łomżyńskich domkow jednorodzinnych:)Nawet niezle,nie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa Biedronka |
ale gdzie dokładnie ma to być? ...
|
|
ha ha ha ktoś leje wodę ,a ludzie wierzą .
|
|
Nie wiem , kiedy otwarcie, ale znajdować się ona będzie w nowowybudowanym budynku za Mastorem.(ten nowy blok)
|
|
ma ona być za mastorem a przed Skrzyzowaniem wojska polskiego z sikorskiego w tym nowim bloku,a kiedy otawrcie to jescze nie wiem
|
|
tu gdzie kiedyś był tak zwany meblak...
|
|
jesteście w błędzie, biedronka właśnie przeprowadza renowacje GOŚKI -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Toć w gośce była stokrotka nie dawno :P a teraz biedronka nagle ? wiem że w grand markecie biedronka ma być nie długo bo już w reklamie było. Ahh same stokrotki i biedronki ocipieli ;/
|
|
tam szyld już stokrotka zniknął szykuje się jakaś nowość !!! -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
******ść nie nowość , to stokrotka sie remontuje, przecież to stodoła
|
|
luźno nawiązując do Państwa dyskusji, chciałbym z tego miejsca orzec, iż jebać kauflanda :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |