Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przepisywanie tekstu |
Potrzebne mi informacje kto i za ile w łomży przepisuje tekst. dokładnie chodzi mi o przepisanie tekstu z zeszytu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przepisywanie tekstu |
myśle że każdy komu zapłacisz.
|
|
ile tego jest i ile płacisz??
|
|
Ile jest stron tego tekstu? Na kiedy potrzebujesz? Chodzi Ci o przepisanie odręczne czy komputerowe? Z oryginalnymi błędami (tak jak leci), czy trzeba poprawić ortografię, gramatykę, interpunkcję i składnię?
|
|
Nie ma nikogo takiego, kto zawodowa zajmował by się przepisywaniem tekstu, czy to z matematyki, czy z języka polskiego, czy z innego przedmiotu. Tak jak wyżej było napisane, każdy komu zapłacisz wystarczającą sumę pieniędzy przepisze Ci ten zeszyt. Poszukaj wsród swoich kolegów. Pozdrawiam.
|
|
przepisze:) i jest fajnie
|
|
ja również z chęcią to zrobię ;p
|
|
madziuska w sumie ty cale zycie przed komputerem siedzisz wiec mozesz przepisywaniem sie zajac na stale :]]
|
|
I jeszcze jedno pytanie. Chodzi ci, tak jak napisałeś o przepisanie jedynie [TEKSTU] z zeszytu, czy może [CAŁEGO] zeszytu? Napisz jakieś dokładniejsze informacje, bo jak sam widzisz jest trochę chętnych na pieniądze. Napisz ile stron, za ile, na kiedy itp.
|
|
łykacie jak pelikan, każdy farmazon :)
|
|
Są pytania i trzeba na nie odpowiedzieć. wszystko prawie jest zaznaczone w zszycie tylko trzeba przepisać.ok 70 pytań. a przepisać jak najszybciej. na środę najpóźniej już żeby było przepisane. pytań wyszło półtorej strony. jak przepisałem na kompie. chodzi oczywiście o przepisanie tego wszystkiego w wordzie. trochę do nauki a reszta na ściągi. a cena?? hmm...?? nie oriętuje się ile to by mogło wynieść łącznie. ile za stronę można dać. jakieś propozycje???
|
|
wez nie rób jaj półtorej strony cięzko przepisac Łomża leży na Mazowszu !
|
|
sory ale czytaj dobrze: że pytań półtorej strony jest, a nie odpowiedzi. Odpowiedzi na niektóre pytania po stronie , dwie, czasem po zdaniu tylko zależy jakie pytanie.
|
|
http://www.przepisywanie.com.pl/przepisywanie-cennik.html - takie są ceny i tyle samo biorą osoby w Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |