Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niewicie gdzie sie bawic!!?? jest przeciez KLUB RAMPA!!!!! |
witam wszystkich Nie macie gdzie się zabawić w łomży????=!!!!!!czytalem ze lubicie dobra michę, chcecie muzykę która sprosta waszym wymaganiom, obsługę która was zauważy, odwiedzcie KLUB RAMPA już wiele osób zamieniło tak krytykowana przez wszystkich knajpę na ten KLUB. Teraz 26.12 będzie tam DJ>MAJA ta od programu tvn „co za noc” szykuje się dobra impreza. ... hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niewicie gdzie sie bawic!!?? jest przeciez KLUB RAMPA!!!!! |
Z calym szacunkiem, ale jak kilka miesiecy temu ze znajomymi odwiedzilam ten lokal, to do jedzenia nie bylo nic innego poza frykami, nawet paluszkow czy chipsow do piwa... Podziekuje. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
z tego co wiem to rampy już niema. W to miejsce powstała RAMPA VIP, czyli lokal dla vipów. Ja Vipem niejestem i źle by mi było wśród tych wszystkich dygnitarzy, biskupów, biznesmenów i innych ważniaków. Wolę jednak kluby dla wszystkich a nie dla geji wypachnionych i wypucowanych. Chyba, że VIP to oznacza coś innego ale wtedy powinno być w nazwie np. PIP, to by się już fajniej kojarzyło z panienkami tańczącymi a nie z gejami. Proponuję żeby właściciel zmienił nazwę na RAMPA PIP. Piotrek
|
|
Ja również śmiało mogę polecić ten lokal. Jedzonko może nie najtańsze ale wybór jest i to całkiem spory ... Obsługa miła etc. PS. Żaden z właścicieli Rampy nie jest moim znajomym ani rodziną:) PS2 evaa chyba dawno tam nie zaglądałaś .... ? T i g e r
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane TO JEST REKLAMA GENERALNIE BYŁEM WIDZIAŁEM I TO CHYBA JEST "DOM WESELNY" A CO DO NAZWY RAMPA VIP TO BARDZIEJ PASUJE RAMPA CIP. WYSTARCZY SPOJRZEC NA WWW.ELOMZA.PL WYDARZENIA ZAJEBISTE ZDJECIA Z RAMPY CIP POZDRAWIAM I ŻYCZE SMACZNEGO TYLKO NIE WIEM CO CHCECIE JESC PO 21. lokos
|
|
Tiger - jako potencjalny klient mam prawo wyboru, wystarczylo jak raz tam zajrzalam i lokal nie spelnil wcale - moich niezbyt wygorowanych wtedy "zachcianek"...wiecej zagladac tam nie musze... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Byłem tam w ostatnie wakacje. Podszedłem do lady i jedynym co widziałem do jedzenia, były orzeszki ziemne. Pomyślałem: "lol, napewno się najem...". Na szczęście zauważyłem kątem oka Chipsy leżące na półce za Panią sprzedawczynią. Poprosiłem więc o nie, a Pani mówi do mnie, że nie ma Chipsów. Więc Ja mówię: "a to coś za Panią to co to jest?". Oczywiście dostałem swoje upragnione Chipsy, za które zapłaciłem astronomiczną sumę 5łl!! (jak na Chipsy), za małą paczkę starych już Chipsów, które pewnie leżaly na tej pólce z 2 lata. Bylem bardzo głodny, więc nie wybrzydzałem, a samym piwem człowiek się nie naje :). Sorry, ale wolę Yam Caffe. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
evaa dobrze że użyłas określenia "wtedy" bo "teraz" jest inaczej :) daleki jestem od wybierania Tobie miejsc, w których chcesz spędzac wolny czas ze znajomymi. Zresztą ilu Polaków tyle gustów masz rację każdy ma prawo wyboru ja też już go dokonałem i ... będę nadal zaglądał do Rampy :) Markac obecnie w Rampie można naprawdę smacznie zjeść ... na ladzie masz wyłożone MENU z róznego rodzaju strawą do wyboru T i g e r
|
|
Wpuszczają tam 15 latków ? jeśli tak to chętnie wpadne !!
|
|
Sledczy... zapomnij. bylem ostatnio... nie ma mowy o takim towazystwie... ogolenie jest ok. zarcie na prawde dobre... Bravo kucharz... muza najlepsza... NA PEWNO WARTO
|
|
Jaki jest do nich kontakt telefoniczny, a moze stronka?:)
|
|
jest stronka... VVVVVV. nazwaklubu . polska ;]
|
|
To poco mi piszesz że ogolenie jest ok. zarcie na prawde dobre... Bravo kucharz... muza najlepsza... jak ja tam nie moge wejść a czemu nie moge wejść tam co ja jestem gorszy ja dobrze się zachowuje w takich lokalach
|
|
byłam tam ostatnio jak byłam w łomży duży pokój przerobiony na klub. Zastanawiam się czy nie zaprosić do siebi DY Maji. U mojego chłopaka w holu jest więcej miejsca, lepsze nagłośnienie i ma nawet dwa koguty policyjne. Czy właściciele mogliby mi podać jakiś kontakt do niej, chętnie byśmy pobawili się przy jej muzyce na prywatce. Skoro gra w takich norach to i dla nas zagra. Monia
|
|
sorry śledczy ale jak piszesz cyt "... a czemu nie moge wejść tam co ja jestem gorszy ja dobrze się zachowuje w takich lokalach". Więc jeśli po wódce też się dobrze zachowujesz czy to znaczy że możesz ją pić ?? mając 15 lat ?. Inne posty masz fajne (czyt. śmieszne :)) Ave
|
|
dla mnie to jawna prowakacja ze strony geja bez torby i barana bez mózgu, w stosunku do wiadomego lokalu. Właściciele wiadomego lokalu - czy wy nie macie w domu neta Ustosunkujcie się do tego. Chyba że macie to w dupie to wtedy ok. Napiszcie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! genia
|
|
mam jeszcze jedno pytanko do właścicieli!!! Prszę zdradźcie od kiedy jest "teraz" a do kiedy było "wtedy" Ba ja osobiście nie widzę żadnej ale to żadnej różnicy. Czy "teraz" to np. od tygodnia a może od wczoraj. Monia I dajcie ten kontakt do DY Maji.
|
|
lalka26 ---> sądzac po niku to jak masz 26 lat to do garow kobieto i dzieci bawic :))buehehe a nie ty sie za imprezy klubowe bierzesz kapciu stary!!! "chętnie byśmy pobawili się przy jej muzyce na prywatce"- wnioskuje ze jestes bananowa lala skoro uzywasz takich pojec, zapros sobie zespoł BOYS na ta swoje prywatke a nie DY Maje:))) P.s. a wie ktos moze co oznacza skrot DY?????:))))
|
|
re: Relanium Sądząc po twoim nicku to jesteś albo ćpunem albo lekomanem. Musisz mieć zapewne dodatkowo wrodzoną wadę rozwoju i daleko posunięte wodogłowie. Piszę tak, a nie inaczej bo bardzo chcę żeby dałny takie jak ty wszystko dobrze zrozumiały i żebym nie musiała drugi raz czegoś tłumaczyć. Ale widzę, że dla ciebie ten język jest zbyt skomplikowany. Tak więc zapisz się do MONARU bo niedługo nie odróżnisz białego od czarnego. Monia
|
|
Monia określenia "teraz" i "wtedy" dotyczyły mojej polemiki z evaa'ą a konkretniej różnorodności potraw w Rampie. Skoro uważasz ten lokal za norę po prostu go nie odwiedzaj - nie musisz tryskać jadem, który zalewa mój i tak juz sfatygowany monitor ... Masz rację metraż i nagłośnienie nie są w Rampie rewelacyjne ale uszanuj wolę ludzi, którym taki klimat odpowiada, i którzy w zgranej paczce znajomych akurat tam się spotykają ... pozdrawiam T i g e r
|
|
re: lalka26 A ŁYŻKA NA TO NIEMOŻLIWE!!!!!!!!!:)))Podbijaj dalej tego posta bo beke mam niezla z twoich wypocin.Poza tym dalej nie dowiedziałem sie co oznacza skrot DY bo 2-krotnie go powtorzylas w swoich wypowiedziach wiec zrobilas to swiadomie i widac ze DOWNEM jest ewidentnie ty!!!:)))Zanim zaczniesz z kims dyskutowac na tematy o ktorych masz gowniane pojecie to polecam najpierw gruntownie przygotowac sie pod wzgledem merytorycznym i translacyjnym w tym akurat przypadku, bo dla mnie DY wcale nie = DJ (z ang. Disc Jockey).Ceee yaaa pipo!!!hehehe
|
|
ho ho ho meeeeeery christmas Ludziska wyluzujcie :) Święta idą :) T i g e r
|
|
Precz z reklamą na forum. Pozdrawiam
|
|
lalka26, skąd w Tobie tyle złości i zawiści? Myślałem, że masz 26 lat, a tu takie posty czytam... PS. Zaraz będzie atak na moją osobę... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wracając do zabawy... to dziś , jak co Środe, FreshHouseMusic
|
|
Drogi markac, Nigdy nie atakuję nikogo jeśli ten mnie do tego nie sprowokuje. To nie ja rozpoczęłam te złośliwości ale cudak o nicku Relanium. Ja tylko i wyłącznie wyraziłam swoją opinie o rampie. Takie jest moje zdanie i wielu moich znajomych. Uważam, że z dużego pokoju nigdy nie da się zrobić klubu z prawdziwego zdarzenia. Jest ciasno, duszno, brak nagłośnienia i oświetlenia. I to jest klub??? To jest knajpka gdzie można posiedzieć i wypić kawę ale nie klub. Jedzenie na kanapach też nie jest wygodne. A krytyka ze strony autora tego postu (myślę, że jest to właściciel RAMPY) innego lokalu żeby zareklamować swój, to jest żenada MONIA
|
|
O klubach dużo tu się już pisało, oj dużo :). Klubem to to napewno nazwać nie można. Od początku mi tu śmierdziało reklamą :). -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |