Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chichop, forum i... |
Ciekawi mnie, co sądzicie o tych użytkownikach tego forum, których nie stać na wymyślenie własnego nicka, tylko podpisują się nazwami hip-hopowców, o tych wszystkich Pejach, OSTRach itp. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chichop, forum i... |
Ja mam orginalny nick chyba nikt takiego nie ma ?
|
|
Ja tez mam orginalny ;) ze dwa dni nad nim myślałem. A poważnie te PEJE i im podobni to gówniarze z problemami emocjanalnymi, bez własnego zdania, ślepo wierzących w swoich "Idoli" Nie mówiąc już o tym, że nie mają za grosz fantazji Widać mama nie zaprowadziła ich do biblioteki tylko pilot do ręki dała.
|
|
też mam oryginalny i bez zastanawiania się ! :) pozdrawiam Ave
|
|
A co cię boli czyjś nick? ...i co to jest "chipchop"?
|
|
na szcescie ja nie mam hiphopolowego...
|
|
no ja też nie :P jak coś to RUTKOWSKIEGO :D
|
|
Orginalny nick? Chiba ktoś na głowę upadł. Wszystkie są nieorginalne, włącznie z moim. Chociaż ja mam taki, który znajdziesz w słowniku języka polskiego, a nie muszę go udziwniać lub dodawać cyferki (np. zamaracha 288)
|
|
Wasze nicki to nic, w porównaniu z moim ;P. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
albo moim :D Ave
|
|
Sumo/malaha a w czym masz problem ? nawet juz nik Ci sie nie podba ? mialem inny ale hasla zapomialem i olalem go aa ze akurat wtedy wszyla nowa plytka ostrego wiec tak se napilem bo tego sluchalem aaa nik tu nic nie znaczy wazne sa wypowiedzi aa twoj tematt bardzo madry :D Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę
|
|
Ja się wcale nie chwalę ja po prostu mam talent Do wymyślania niców rzecz jasna, hihihhi
|
|
Smutek i nostalgia.
|
|
heh no problem rzeczywisty :P
|
|
Ptysiu nie jest zadnym hip-hopowcem tylko jest zwykłym ziomem z Bawełny
|
|
1. Chichop (nie hip-hop, ani też chipchop, jak ktoś tutaj napisał) dlatego, ponieważ: a) jest to cytat z Grzegorza Halamy Oklasky b) miał to być wyraz pewnego lekcesobieważenia tego gatunku muzycznego. 2. Akurat nie uważam tego za problem, nie boli mnie też w jakikolwiek sposób, że niektórych nie stać na wymyślenie czegoś lepszego! Po prostu ciekawiło mnie dokładnie to, o co zapytalem w swojej wypowiedzi. 3. Popieram: nie nick jest ważny, tylko to, co ktoś ma do powiedzenia. Zgadzam się w 150%ach! ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |