piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Największa=najlepsza pizza , ale gdzie?

Gdzie Waszym zdaniem jest największa PIZZA w mieście?
Nie chodzi mi o jej jakość ale rozmiar bo to się liczy chyba?

Moim zdaniem jest w Da Grasso

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Największa=najlepsza pizza , ale gdzie?

tele pizza

taa tyle ze po da grasso to mnie brzuch boli wiec tam nie jadam ...
savana, diavolo i chili pizza - w takiej dokladnie kolejnosci wg mnie najlepsze w łomży reszta sie nie lapie do rankingu :P

Ja mogę powiedzieć gdzie nie polecam jadać pizzy - DIAVOLO! Często tam jadałem z dziewczyną,ale ostatnio trzy razy z rzędu dostaliśmy przypaloną,dziekuję więcej nie skorzystam.

nie zczailiście o co chodzi hehe przecież wiadomo że największa pizza jest w amnesii he ;P

reklama hehe

Mają otworzyć na kupiskach jakąś dużą pizzerie. Słyszeliście cos o tym?

No kużwa szczy szczytów aby tak amestiamini się poniżyła .No pewnie ludzi nie mają i się wypytują ludzi na forum jak zarobić .Eh gdzie uczciwa konkurencja

Człowiek człowiekowi wilkiem :>>>>.

A nie domyśliliśta się że chodzi mu/jej o poniżenie Amnesii? Sugeruje że kierują się tam zasadą odwrotną do "nie ilość, a jakość"? W tym przypadku "nie jakość, a wielkość":)

Support Your Local Football Team.

jak pamientam amnesiamini to krytykantka amnesii, wiec gdzie reklame widzicie, polewa sie i tyle :} a ja z was

jedyny prawdziwy jasio :}

nikt nikogo nie krytykuje, ja tam pizzę lubię

W Da Grasso pizza może i duża ale dwa centymetry od krawędzi sera i sosu nie uświadczysz, same ciasto. W Diavolo strasznie cienka ta pizza (duża ale cieniutka). W Diangelo jest duża, i smaczna i ma dużo sera (mogli by tylko trochę lokal doprowadzić do dzisiejszych standardów bo zalatuje wystrojem lata 90). Widzę że zachwalają Savane, nie byłem tam jeszcze ale chyba bedzie trzeba sie tam pokazać i popróbowac.

jesli lubisz pulsurowe ciasto...

jedyny prawdziwy jasio :}

Najwieksza sraka po pizzy=z ktorego lokalu???:))))

D'Angelo na Księcia Janusza:)

Tam gdzie jest największa pizza w mieście to póżniej jest największa sraczka!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

amnessiamini czegoś tu nie rozumiem, czy to oznacza, ze im większa pizza tym smaczniejsza ? czy to ma tez przełożenie na inne kulinaria, bo ostatnio jadłam jajecznice z trzech jajek - nie smakowała mi - może powinnam poprosić jajecznice z pięciu jajek, byłaby wtedy smaczniejsza ???

moim zdaniem najlepsza pizza to XL Barbeq z DIAVOLO i zamiast cebuli pieczarki . Najlepszy wybor wsród lomżynskich placków. Polecam wszystkim

K*rwa mac !!! czy wy jestescie na tyle glupiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! ludzie do cholery kto sie o cos nie zaczyna to jakis jeden idiota z drugim mowi ze to reklama i p*erdoli bez sensu !!! uspokujcie sie z tymi postami jak ktos zareklamuje to jest admin chyba nie ! ? :|

k*rwa mać uspokujcie się z zakładaniem nowych (cz\ytaj starych ) tematów. wszystko już przecież było.

ja pracuje w pizerii da grasso i już mi się znudziła tam pizza ale jak ktoś nie je często to polecam miło obsługę i dobre jedzenie:-)Sama jednak polecam pizzerie savane bo tam pizza jest przepyszna i najlepsza jest savana która kosztuje tylko 13,50zł,pozdrowionka

nie mam tam rodziny i nie znam właścicieli ale polecam bo zawsze dobra pizza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org