Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HELP!!! |
POtzrebuje przejścióki 2,5" na 3,5" cala żeby móc podpiąć dysk z laptopa do stacjonarnego, musze to mieć do jutra do wieczora, może ktoś ma namiary na taki sprzęt??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HELP!!! |
|
Byłem w kilku dzisiaj, mogą sprowadzić na połowe przyszłego tygodnia,a mi jest potrzebne na jutro.
|
|
Znalazłem w jednym sklepie i skle ten dostaje odemnie PLUSA dużego. A żeby nie robić mu reklamy powiem tylko że znajduje się na starym rynku a jego nazwa zaczyna od UNII a kończy na TECHNIKU. No i cena przystępna.
|
|
powiedz od razu że o Unitechnik chodzi !! :) Ave
|
|
Ale trudne do zgadnięcia UNITECHNI i tyle !?
|
|
Grzesiu i Śledczy zepsuliście mi dobrą zabawę pół nocy łamałem sobie głowę nad tą zagadką, zwołałem sztab ds. rozwiązywania sytuacji kryzysowych, w skład ktorego weszli najwybitniejsi naukowcy (m.in z NASA) a tu .... odpalam kompa i ... nie bawię się tak.......... buuuuu :*D Pozdrawiam T i g e r
|
|
Hehehe, no mi też jest przykro z tego powodu Tiger, strasznie przykro ale co ja na to poradze ;/
|
|
Tiger nie łam się chłopaki po prostu lepszy zespół ekspertów znaleźli ale moze następny razem ci sie uda
|
|
Jasne, NASA i KGB razem się głowili jakiś czas ale znaleźli rozwiązanie :) Ave
|
|
Sorki, ale 'UNII' + 'TECHNIK' - 'U' = 'UNIITECHNIK' (2x'I'), a takiego sklepu na Starym Rynku nie ma ;P. Rozwiązałem zagadkę sam :], bez żadnego Sztabu Antykryzysowego :D. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac ale Ty to masz oczy :D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |