sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fundusze na remont w Perspektywie

Otrzymałam właśnie pisemko ze swojej Spółdzielni "Perspektywa" Uprzejmie w nim donoszą - iż podnieśli czynsz - gdyż włączyli opłatę ... na remont domofonów. A ja naiwna myślałam - że na to jest fundusz remontowy. Otóż okazuje się, że byłam w błęzie.
Proponuję zatem - zgodnie z przyjętym preliminarzem kosztów w którym jest już:
1.Centralne ogrzewanie
2. Eksploatacja
3. Fundusz remontowy
4. Fundusz społeczno- wychowawczy
5 Sprzątanie klatek
6 Wywóz nieczystości
7.Domofon

rozrzerzyć o:
8. Mycie okien na klatkach
9. Skrzynki pocztowe
10. Spisywanie liczników wody w godzinach pracy domowników
11. dostarczanie pism ze Spółdzielni
12. ... inne pomysły - które pozwolą na podwyżki noworoczne
WESOŁYCH ŚWIĄT MIESZKAŃCY
SPIJCIE SPOKOJNIE - BĘDZIECIE ODREMONTOWANI

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fundusze na remont w Perspektywie

Hahaha. perspektywa to mocla spółdzielnia, zapo dobnej wielkosci mieszkanie i podbne osiedlow centrum białego stawkisą niższe niz w Perspektywie ;]

Może ktoś mi poda adres strony S.M. Perspektywa (jak to ma Ł.S.M.) gdzie są zamieszczane wszelkie informacje interesujące członków spółdzielni , przetargi itp.... A może tam liczą jeszcze na liczydłach i celowo nie mają Informacji Publicznej , by spółdzielcy nic nie wiedzieli i nie przeszkadzali w błogiej sielance?

A fe , jak mozna narzekac na Spoldzielnie zarzadzana przez tak genialnego Prezesa. Toz to Napoleon naszej spoldzielczosci( oczywiscie chodzi tylko o wysokosc Prezesa). Chyba wszyscy znaja etapy kariery Prezesa- od komuny do komunii. A tak ogolnie to chyba zabraklo taczek w Lomzy!!.

Andrzej

he he he a miala byc taka lebsza od ŁSM :P

Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę

"Perspektywa to nasza spółdzielnia mieszkaniowa" - moim i mojej żony zdaniem hasło to jest lekiem na wszelkie zło. Zawsze jak jedziemy Szosą Zambrowską to chóralnie cały samochód mówi: Perspektywa itd. :)

:D - jak tamtędy przejeżdżam to przypomina mi się "Alternatywy 4" - tylko tu jest troche inna skala i mozliwości.... :D

---
PGG

hahahaha dobrze że ja mieszkam na Ł.S.M. i mój blok jest w Ładnym stanie bo innaczej bym musiał płacić za remont ale w Ł.S.M. już półowa albo wiecej jest ocieplona i w Ładnym stanie :P PozDrO DLa IzY .

Na szczęscie mieszkam w Perspektywie i mam nadzieje ze to jest wmiare daleko od śledczego i nie zapuszcza się w moje rejony :D

hahahahahhahaha SxxxK podaj ulice na której mieszkasz to zobaczym czy tak daleko bo ja mieszkam na samym obżerzu ŁSM tylko ulica oddziela mojo spółdzielnie a twojo z.... spółdzielnie :P

Mam andzieje ze to szeroka ulica, czesto uczęszczana przez samochody i trudno się prze nia przedostac ;]

Panie Prezesie Lipski! Proszę konkretnie o podanie kiedy będzie informacja publiczna Spółdzielni Perspektywa w internecie. My członkowie niecierpliwie na to czekamy. Czy Pana choć na to stać?

http://www.lomza.pl/index.php?k=136

Perspektywa ma możliwość umieszczania newsów chociażby na stronie Urzędu Miasta - czemu tego nie robi ??? Któż to wie ...???

Pozdrawiam

T i g e r

hahahaha w tej co ja mieszkam spółdzielnia ma stronke www i nawet nie musi nic umieszczać na stronach UM :P to czas na przeprowadzke kto chce to może się przeprowadzić obok mnie jest kilka lokali do kupienia :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org