Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
EURO 2012 bez Łomży! |
Nie rozumiem, przecież mamy stadion... "Euro bez łomżyńskich bram, takie Euro w dupie mam!" Swoją drogą, szkoda po raz kolejny patrzeć jak polityka wygrywa ze sportem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: EURO 2012 bez Łomży! |
Hehe :] z takimi wynikami jaki masz na ŁKSik możemy tylko pomarzyć o Jełro hehe :>
|
|
Jak by głupota miała ręce to mogłaby latac .Eh CO ZA GŁUPI POST .
|
|
Albo prowokacja albo za dużo zioła było. :D _________________________________________________________
|
|
Moze, nie mecze Euro, ale fajnie by bylo, jakby nasze miasto bylo wioska dla jednej z druzyn grajacych na Euro. Miasto nie jest wielkie, wiec druzyna mialyby spokoj, ale tez nie jest jakims wyp*zdowem wiec jakies atrakcje tez by miala, wiec miejsce raczej idealne. Ale oczywiscie trzeba by bylo przyznaczyc wielo milionowe inwestycje, no ale pomarzyc zawsze mozna.
|
|
Twoim marzeniem jest aby po mieście łaziło 25 piłkarzyków? I co cieszył byś się że o Łomży w faktach czy wybiórczej piszą? Lepiej żeby się za nasz stadion wzięli w końcu. Support Your Local Football Team.
|
|
D****Z18 po co Ci ten stadion jak nie ma kto na nim grać? moze jest to stadion ŁKSu ale z takimi wynikami to lepiej zeby nie bylo tego stadionu, a oni zawsze w okregowce moga grac w Piątnicy.
|
|
ale ty jestej poje.... debil normalnie
|
|
Do D****Z18: Modernizacja stadionu miejskiego ma ruszyć na przełomie maja i czerwca. A stworzenie w Łomży centrum pobytowego byłoby ogromną szansą na rozwój naszego miasta. Jeśli miasta o połowę mniejsze od Łomży jak np. Ostróda, walczą o możliwość goszczenia u siebie narodowych reprezentacji to dlaczego Łomża nie może. Myślę że mielibyśmy spore szanse na bycie w gronie 16 miast o statusie centrum pobytowo-treningowego, zwłaszcza że znajdujemy się w pobliżu portu lotniczego! OHMYGOODNESS
|
|
haha, cudów Wam się zachciewa czeczeni zaczepiali by piłkarzy, pół miast polowało na piłkarzy, żeby ich zobaczyć. Ludzie, nie kompromitujcie się, Łomża się do tego nie nadaje. Najbliższe euro od Łomży będą w Warszawie oraz Gdańsku, i teraz pytanie, ciekawe, jak dotrą piłkarze na mecz, po 2 h jazdy napewno dostaną 5:0, bo zmęczą się to podróżą. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
D****Z18 wyobraz sobie, ze wybrali Łomże do takiego czegos. Wtedy mialbys wyremontowany stadion, nowe drogi, hotele i same plusy. A i dla twojej wiadomosci, badz co badz, ludzie czytaja wlasnie fakt i wyborcza, i czytajac, ze Łomża, jest takim obozem dla druzyny, chetnie by ja odwiedzali co sie wiaze z zyskami dla miasta. do mistrz418 myslisz, ze doszloby do sytuacji gdzie pilkarze byliby zaczepiani przez czeczenow, lub kogos innego ? Cos mi sie wydaje, ze karki by na to nie pozwolily.
|
|
Stadion nie jest ŁKSu tylko MPGKiM. Rusza modernizacja ale raczej nie przyszłościowa. Trybuna na 1700 miejsc? Narazie starczy ale nie będzie to stadion czysto piłkarski. Co zrobimy za pare lat gdy ŁKS podniesie się i zagra w I lidze a na stadion będzie przychodziło 5-6 tysięcy ludzi? Znów przebudowa? Jeśli lekkoatletyka w Łomży się rozwinie i zechcą zorganizować jakiś ogólnopolski turniej na który zjadą się ludzie z całej Polski to co? Super głosujmy na pana B. bo "postarał" się o stadion:) Jak mamy się rozwijać to robić coś z rozmachem. Ach nowe drogi no tak. Vivat polski rząd. Oni 0.5 kilometra drogi budują rok a Ty mówisz o nowych drgoach głównych i dojazdowych w 3 lata? Powie tylko z zażenowaniem "haha". Oczywiście że hotele pewnie jeszcze pewnie drapacze chmur bo banda grajków się zjechała. No i powód do odwiedzania Łomży "napisali w wybiórczej jest tam piękny hotel". Ludzie nie bądźcie śmieszni. Idźmy w normalnym kierunku rozwoju. Kolej, konserwacja rozbudowa i wykorzystanie zabytków i Narwi, dofinansowanie sportu i kultury (tak tak sezonowcy ŁKSu też). Ciekawe ilu z Forumowiczów wie że jesteśmy w strefie ZPP (Zielone Płuca Polski)? Jak myślicie czy przeciętny mieszkaniec zatłoczonego miasta wolałby odwedzić Łomżę gdyby zbudowali hotel dla jakichś tam piłkarzy czy gdyby Łomża i jej atuty przyodnicze były dobre rozreklamowane oraz gdyby wybudowali dobre połączenia kolejowe i człowiek mógł spokojnie sobie wsiąść i szybko dojechać na naszą piękną czystą ziemie? Nie pieprzcie mi tu że dzięki temu że gdyby Łomża stała by się miastem dla piłkarzy to od razu transformacja czary mary i wszystko pobudowane. Support Your Local Football Team.
|
|
Bartók - dopiero żeś mnie oświecił, że od wyników drużyny, zależy przyznanie euro jakiemuś miastu. - dziękuję. mistrz418 - a to na takiej imprezie jak EURO, na mecz jeździ się w dniu meczu? - też dziękuję, żeś mnie uświadomił, bo do tej pory myślałem, że wyjeżdża się conajmniej, powtarzam conajmniej dzień wcześniej! ( Wiesz, wyspać się trzeba, jakieś śniadanko zjeść, spacerek i wyluzowanym na mecz się udać), ale Ty wiesz lepiej! ZielonySmerf - o Twojej wypowiedzi, to najchętniej nic bym nie pisał, ale nie mogę... zakładasz, że ŁKS już do końca świata i jeden dzień dłużej będzie grał tymi samymi piłkarzami, odnosił takie same wyniki, spadał z roku na rok do niższej ligi, nawet wtedy kiedy już nie będzie gdzie spadać i nigdy ale to nigdy nie będziemy już mieli dobrej piłki w naszym mieście? Że w tej chwili nie ma drużyny, to już nie budujmy stadionu, bo jej nigdy nie będzie i po co ma w Łomży powstać nowy obiekt nietylko piłkarski? To idąc Twoim tokiem rozumowania, to ja jestem za przestaniem budowy pływalni miejskiej, bo na bank nie wszyscy w Łomży potrafią pływać i czemu za pieniądze tych co nie potrafią, ma być budowany basen? Ludzie, czy jak Wam tam, siedzicie w domu? - To siedźcie i się nie odzywajcie, bo nic nie wnosicie swoimi wypocinami. D****Z18 -(powyższy akapit się Ciebie nie tyczy)- w większości (prawie we wszystkim) się z Tobą zgadzam, ale nie możesz mówić, że arek111 nie ma racji. To że Ty czy ja Wyborczej czy Faktu nie czytamy, to nie znaczy że wszyscy się na nas oglądają i robią to samo, a na pewno jakaś codzienna wzmianka na temat Łomży by się tam znalazła i zresztą nie tylko w tych gazetach, więc jakaś to promocja by była. Zawsze coś. Też bym chciał, żeby było tak jak napisałeś, żeby z czym nas kojarzono i do czego powinni nasi rajcy dążyć, ale prawda jest okrutna, bo My to wiemy , a oni nie.
|
|
wy sie zastanówcie co wy piszecie xD myślicie że dla 1 autokara kopaczy i kilku reporterów zagranicznych ktoś remontowałby ulice i chodniki hehe conajwyżej miasto szarpnęłoby się na chodnik od Poloneza do Stadionu z tymi czeczenami to też pojechaliście :P czy wam się na prawdę wydaje że kopacze wyszliby se od tak na miasto ? jeżeli już to w zorganizowanej ekipie z ochroną i policją :P to Polska xD napinaczy wielu albo że 5 tys na stadion przyjdzie hehehehehe normalnie nie mogę dawno takiej beki nie miałem
|
|
Informacje z ostatniej chwili!!!! W Łomży będzie baza treningowa reprezentacji Hiszpani. W Kościele Miłosierdzia będą zapisy, kto chce ich przyjąć do domu. Bad DJs Team
|
|
|
The Best Djs - ale Ty jesteś śmieszny! Chyba dziś nie usnę z Twojego kawału...?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |