Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS vs OKS Olsztyn..:) |
Czy nadal uważacie ( mowa o tych , którzy tak uważali ) , ze powinniśmy brać udział w tych rozgrywkach?? no chyba , że w roli błaznów , wolałbym żeby wogóle nie grali niż patrzeć na 0 - 10 !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS vs OKS Olsztyn..:) |
weź ty sobie koleś daruj te pisanie...
|
|
Moim zdaniem powinni w łomzy zrobic jakis casting na piłkarzy łksu i wybrac najlepszych wtedy bysmy przynajmiej tak wysoko u siebie nie przegrywali
|
|
a moim zdaniem to o ŁKS powinni wypowiadać się kibice, a nie takie jebane cwele jak wy co ani razu na meczu nie byli, a doping to dla was już w ogóle jakaś abstrakcja. Wy tylko umiecie usiąść i pierdolić głupoty przez kabel:)
|
|
A moim zdaniem bledem bylo dopuszczenie ŁKS-u do rozgrywek. Ten klub z tymi mlodymi chlopakami powinien zaczac od najnizszej klasy i wtedy mialo by to jakis sens. Z gory bylo wiadomo ze w II lidze sobie nie poradza. Tak robily inne kluby i wychodzilo im to na zdrowie. A tak mamy frustracje, wstyd i posmiewisko. Z calego serca kibicuje naszej druzynie ale jak widzialem to co sie z nia dzialo na przestrzeni 2 ostatnich lat to nasuwa mi sie stwierdzenie: "co ty tu Panowie jeszcze spierdolic?"
|
|
pośmiewisko na całą Polskę Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
NaCoSieGampisz?? - ty bezmózgi kibolu , ze niby po co wy chodzicie na mecze?? jak byście mogli to stadion w pył byście rozjebali , zacznij rozróżniać kibic - kibol !! kibic przychodzi popatrzeć na mecz , kibol z łysą pałą przychodzi sie napierdalać , to wie każdy na tej planecie , i do twojej zakutej pały - jestem na każdym meczu !!!! jak do tej pory , bo teraz wiem ze nie warto poświęcać czas , za wysokie progi na nasze nogi !
|
|
Kibic przychodzi wspierać Swoją ukochaną drużynę czy siedząc dłubiąc pestki ale mając ją w sercu czy stojąc i śpiewając to nie istotne. Ważne żeby być z nią na dobre i złe. Bo ten który przestaje chodzić ze względu na wyniki czy to z młyna czy nie, nie może nazywać się kibicem. Support Your Local Football Team.
|
|
Z tym pośmiewiskiem na całą Polskę to chyba przesadzacie.Czytaliście forum kibiców z Olsztyna.Są pełni podziwu dla naszych kibiców,że w tak trudnej sytuacji i tak wysokim wyniku,doping było cały czas słychać z naszej strony.Dziwi mnie to,że łomżyniak nie umie docenić swego i jeszcze to krytykuję,a docenia to przeciwnik.Byłem na meczu {nie w młynie}i przy tym co działo się na murawie miałem trochę czasu poobserwować kibiców.Doping był wspaniały i dzięki Wam za to.Nie przejmujcie się bzdetnymi komentarzami-róbcie swoje.
|
|
nie boguski wruci. Ktoza tym jest????
|
|
Dobre i to przecież już dawno temu Wałęsa mówił że są plusy ujemne i plusy dodatnie a 0-10 to też rekord i rozgłos, nie??? angella
|
|
Przeczytałem własnie wypowiedz naszego trenera, po tym co powiedział o naszych kopaczach ozacza totalne rozwalenie tej druzyny.
|
|
|
jestem za tym żeby ci młodzi bez watpienia ambitni piłkarze zaczeli rozgrywki od niższej ligi.Takie porażki moga ich zrazic a nie sadze zeby sie za wiele nauczyli.Inna sprawa że ten klub został zniszczony przez włodarzy którzy przy pieciu minutach łksu pragneli dorwac sie do koryta i pomoc,No i pomogli.A wy kibole nie macie monopolu na kibicowanie ,chwała wam za to że drzecie mordy przez 7 minut meczu,ale to tyle co jestescie wstanie dac.Żadacie od prezydenta pieniedzy- on tylko z dobrej woli moze dac na ten klub,okradziony przez bande nieudacznikow.Inna sprawa że zarzadza on nasza kasa,ale on za nia odpowiada.Chłopaczki kibiole nie uwazajcie sie za ludzi charakternych skorych i dobrych w bitce,nie raz widziałem was uciekajacych spod ktoregos z łomżynskich barow,myslicie ze jestescie tacy straszni ?nikt sie was nie boi,a kibicowanie wam szybko przejdzie jak wyrosniecie z pieluch i załozycie rodziny.jestescie dziecmi i jesli awantury wam w głowie za klub to tymi dziecmi bedzieci zawsze
|
|
:) Support Your Local Football Team.
|
|
Powinni grać, gdyby wycofali się z rozgrywek spadliby o 2-3 ligi tak to tylko 1 :)
|
|
pieprzeni debile co się wypowiadają o degradacji naszej drużyny - zapraszam na trening ŁKS'u i może pokażcie na co was stać ;] pseudo-piłkarze którzy pewnie nawet piłki kopnąć nie potrafią ;] żal mi was ciecie (tych którzy mówią, że jesteśmy pośmiewiskiem). trudno o lepsze warunki do gry, skoro ŁKS nie ma pieniędzy na nowe transfery ;] chyba, że jest tu jakiś bogacz który chce zapłacić 200.000 ZADŁUŻONYCH złotych ;) szczerze podziwiam naszą drużynę za to, że jeszcze nikt się nie zniechęcił do gry pomimo tak wysokich porażek (mowa tu o "Świeżakach" . między innymi mówię tu o sobie. ) z każdym meczem nabieramy wiele cennego doświadczenia które możemy wykorzystać w dalszej grze. pisałem już, ale napiszę znowu. tych, którzy twierdzą, że jesteśmy pośmiewiskiem, zapraszam na treningi ŁKS'u :) udowodnimy WAM, że to Wy a nie my jesteście pośmiewiskiem ;)
|
|
nie chodzi tu o to zeby przychodzic i grac... chodzi o to by wspierac naszych chodzic na mecze a napewno beda bardziej zmobilizowani. jesli taki przykladowy Jas nie chodzi na mecz to K..urwa mac skad on moze wiedziec jaka jest sytuacja i dlaczego jest taki wynik. dzis w banie slyszalem jak typek sie pytal drugiego typka czy gra jeszcze Marczak i Chioma. no ja pierdo..LE taki kibic to nawet nie wie dlaczego ŁKS ma troche slabszy okres GRY~!
|
|
ja ci gratuluje chłopaku samozaparcia,oby tak dalej.Grałem przez kawał swojego zycia dopoki sie zorientowałem ze tym klubem rzadzi banda downow,którzy chca se dorobic do wypłaty.klubem sportowym powinni rzadzic pasjonci futbolu oraz tacy którzy potrafia umiejetnie nim zarzadzc,Nigdy tak w łksie nie było,sorry ale chyba nie bedzie.2000000 tys zadłużenia? ja pierd.... czemu ten klub jeszcze istnieje?czemu mnie czy innego ktory ma cos swojego ?zus czy us sciga za 1000zł?z całym sentymentem do tego klubu ale za takie długi tego klubu nie powinno juz byc, jak jakis prezydent spłaci dług z mojego hajsu,to niech on tez i moj dług spłaci.Kto dług zrobił niech odpowiada za niego.długi to sie oddaje.Do kibolow (heheheh] wiem że boli was to że wasz najdalszy wyjazd bedzie w promieniu 20km ale sorry kazdy powinien znac swojem miejsce w szeregu,a wasze jest w IV lidze.
|
|
najdalszy wyjazd w promieniu 20 km ?? weś człowieku zobacz jakie kluby grają w 4 lidze a nie piszesz tutaj te swoje durne teksty
|
|
Nie karm trola:) Nie dajmy się sprowokować. Niech sobie pisze zignorujemy go i mu się znudzi. Support Your Local Football Team.
|
|
fedor nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia , bo twoje posty czyta się z uśmiechem na twarzy i politowaniem .
|
|
20 km stad mozna cie wywiezc za takie pierdo..lenie
|
|
tak dzieci bawcie sie,ignorujcie.was tez wszedzie ignoruja.chciałbys mnie wywiezc?hehehe,a to dopiero dobre.Zdaje sobie sprawe,że sa dalej wyjazdy ale dalej was starzy nie puszcza
|
|
nie rozmawiaj z debilem bo zniżysz się do jego poziomu...
|
|
Grałeś tyle czasu to może pochwalił byś się Swoim nazwiskiem zdobytymi bramkami? Support Your Local Football Team.
|
|
Słusznie!!!Jak się było dobrym to nie ma się co wstydzić,chyba ,że się grało w LZS za skrzynię piwa.
|
|
a ja wiem że trzeba się nachlać :D
|
|
ale wy jestescie dziwni ! to sa wychowankowie lks dokanczaja runde i tak spadna i tak chlopaki graja zeby sie czegos nauczyc oni maja od 21 do 16 lat to co wy chcecie?? moze maja grac jak zawodowi ?? zastanowcie sie co wy piszecie zobaczcie tez dobre momenty !! czy tylko wynik was interesuje?? czemu nie powiedize ze z liderem przegrali malo a z olsztynem gadace ze duzo widzicie tylko zle zeczy a dobrych nie widzicie!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |