Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiomar -praca |
Co sądzicie o pracy w tej firmie ???? pracowal już ktoś tam ??? ostatnio pokazały sie na stronie ogłoszenia o pracy u nich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiomar -praca |
Nie radzę. a ogłoszenie pojawia się co jakiś czas. duża rotacja pracowników.
|
|
heh zmieniają pracowników " jak rękawiczki" no ale jak nie szanują ludzi to tak pozostanie! Ja również odradzam tam pracę!!!
|
|
jak najdalej od wiomaru oszusci i wyzyskiwacze i UWAGA firma maxi mixi czy jakos tak to tez wiomar!!! A prezes zboczuch!!!
|
|
Wiomar ? Nigdy !!!! W tej firmie to pracowało juz chyba pół Łomży. Własciciel nigdy nie powinien mieć żadnego interesu bo nie szanuje nikogo i ma ludzi za śmieci. Niech to w końcu upadnie i bedzie jednego "złotego pracodawcy" mniej. Pozdrawiam i z całego serca odradzam.
|
|
popieram !!!!! lepiej tam nie idz :P ja w ostatniej chili zrezygnowałem po tym jak sie dowiedziałem jak tam ludzi traktują i ile to burżuje płaca hehehe ;)
|
|
|Hejka sprawa jest prosta firma ktora oglasza sie co kilka dni ze szuka pracownikow nie jest wiarygodna pracowalem tam polecam ta firme tym ktorzy chcieli by byc bialymi murzynami ahahhaa Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
pracowałam tam kilkanaście miesięcy, mogłabym dużo powiedzieć na ten temat ale szkoda mojego cennego czasu. Dobra rada!!! jeżeli nie masz z czego żyć a nie możesz znaleźć pracy, to zatrudnij się w Wiomarze ale w między czasie szukaj nadal innej pracy a.b.c
|
|
popieram a.b.c-hm.........oni wciąż szukają??? zastanawiajace......:P
|
|
Temat tej firmy wraca na forum jak bumerang. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=135119&t=135119
|
|
Często jest tak, że w firmach, gdzie jest duża rotacja pracowników wybierają najlepszych i ci pozostają na dłużej. Duża rotacja świadczy też, że praca wymaga dużego wysiłku. ------------------------------------------ Samotność www.iduo.pl
|
|
Drogi Mike58 nie obraź się ale nie masz bladego pojęcia o tym co piszesz mowa jest o hurtowni WIOMAR kolega floyd68 podał link do trochę starszego tematu poczytaj sobie to na pewno zrozumiesz pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |