piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na samotność w mieście

Na samotność w mieście www.iduo.pl - można spotkać ludzi też z Łomży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na samotność w mieście

Samotność nie wybiera ani miast,ani płci.Niestety coraz więcej ludzi czuje się osamotniona.

jeżeli jest się bez pary niekoniecznie trzeba czuć się samotnie.przecież zawsze jest rodzina, przyjaciele albo można sobie z kimś pogadać na czacie i... może się spotkać?.albo na przykład wybrać się na jakąś imprezkę gdzie będzie dużo ludzi i zawsze znajdzie się ktoś ciekawy z kimś będzie można sobie porozmawiać, np.dziś na pikniku rodzinnym w Piątnicy.
Ja od jakieś czasu jestem sama, ale nie samotna.mam zawsze z kimś porozmawiać a przede wszystkim mam swoją ukochaną córcię ,która jest dla mnie wszystkim.
jeżeli chodzi o miłość czy związek,zależy kto jak to interpretuje, to trzeba być cierpliwym, bo inaczej można się wplatać w niezłe bagno. Ale uważam że warto poczekać.

Teraz przyjażnie zawiązują się przez internet najczęściej niż w codziennym życiu. Każdy gdzieś pędzi. Dlatego dla wielu, którzy nie mają czasu na co dzień www.iduo.pl może być rozwiązaniem, jak poznać kogoś po pracy, siedząc w domu przed komputerem.

drogi Mike58, nie uważam żeby poznawanie ludzi przez neta było dobrym rozwiązaniem,bo z takich znajomości mogą wyniknąć różne nieprzyjemne rzeczy.przecież nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie komputera, może jakiś psychopata?
jeżeli chodzi tylko o pogadanie z kimś gdy nie masz ochoty lub siły wyjść z domu to ok. ale jeśli chodzi o coś poważniejszego to raczej uważałabym.
nie mówię że absolutnie NIE!. zdarzają się przecież romantyczne historie gdzie para poznaje się przez internet,biorą ślub itd, ale trafiają się też osoby które szukają zupełnie czegoś innego,o czym ostatnio często możemy czytać w prasie i oglądać w tv.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org