piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
panele podłogowe

chciałabym sie dowiedziec jakie są ceny za ułożenie paneli +listwy może ktoś mi poleci kogos kto sie tym zajmuje interesuje mnie metr kwadratowy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: panele podłogowe

nie szkoda ci pieniedzy na to przeciez to bardzo proste..chyba w sklepie Komfort mozesz sie dowiedziec cos na ten temat

ja miałam kłaść panele u siebie. Miało to kosztować 15 zl za m2 a za listwy 5 zl za metr.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Takie są ceny za ułożenie ale jeśli kupisz panele w komforcie z usługą montażu to jeśli się nie mylę masz 12% taniej. Uważam że cena nie jest wysoka a montaż naprawde profesjonalny.

samemu mozna to zrobic

lepiej kup deskę barlinecka, panele to sztuczne badziewie

15 zl za m2 a za listwy 5 zl za metr- chcialbym zeby za tyle mi ulozyli:P byl taki jeden jelop co chial tanio i "profesionalnie klasc", trzeba bylo klasc jeszcze raz:/ mialem takie fale na podlodze ze jak na morzu bylo:/ teraz jest ok, odezwij sie na maila to Ci tel goscia podam

faral to nie wina fachowca chyba ze cos pochrzani gąbke 2 na seibie polozy chyba ze tak ale jak wsyzstko dobrze ulozyl to wina podlogi ze krzywa tyle.

powpychal panele za mocno, tak ze jakby o 5 cm jeden przycial to bu\ylo by ok, zero luzu nie zostawil, jet ju ok:)

13zl za ulozenie samych paneli, za panele plus listwy 16zl-znalazlem fachowca ktory mi robil, dzwonilem, teraz robi po tyle:P

dziekuje za informacje juz znalazlam fachowca

Faral, jak powiesz że Ci toak spaprali w komforcie to nie uwierzę.

Polecam Pana Andrzeja .Układał mi dwa tygodnie temu panele , 14 zł ze wszystkim za metr kwadratowy.Pełen profesjonalizm,solidnie,nie skrzypi,nie faluje,mało odpadów.Jeżeli ktoś zainteresowany to polecam tel.728340120.

...że podłoże nierówne ? A wylewki samopoziomujące od czego ??

________
Malachit

"Polecam Pana..." juz autoreklama :P

nie w komforcie-tego nie powiedzialem:] teraz i ja mam równe podlogi jak stoly do bilarda:D połowa tych fachowcow co wyszystko umieja nie umie nic-a druga polowa to zlote raczki:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org